ørelæge og vuggestue start

Tirsdag var vi til ørelæge med klara. Der var masser af væske på begge ører, men hun ville gerne se an lidt længere, før vi begynder at snakke om dræn. Hun anbefalede faktisk bio strath, så det må vi til at huske hver dag, når jeg nu har købt det. Og så hævet hovedgærde, hvilket vi har haft de sidste 5-6 mdr. Så må vi se, om en md. når vi har en tid igen, om det er blevet værre eller bedre.

Hun kiggede også på mine ører, og slog fast at der ikke er noget at sige til at jeg får propper i dem hele tiden. Der var meget dårlige trykforhold og min trommehinde på det højre øre er buet, så det er derfor jeg hører lidt dårligere på det. Jeg skal så købe en særlig ballon på apoteket, som jeg skal puste op med næsen, for at lave bedre trykforhold derinde… sært 🙂 men ok, det skal da prøves.

Så var jeg på arbejde, hvor flere blev glade for at jeg har fået vuggestueplads og begyndte at snakke om flere timer. Voksen afd. vil også gerne bruge mig, men jeg sagde NEJ tak til flere aftenvagter, for det er slemt nok med den ene jeg har. Jeg gider ikke komme hjem kl 20 flere dage om ugen, når jeg har en lille guldklump der skal sove lige dér. Hun er altså min førsteprioritet – det er jo heller ikke ligefrem nogen karrierestilling at være bibliotekar, så det er ikke sådan at jeg ville blive særlig belønnet for at ofre mig og tage den ekstra aftenvagt…
Så hjem igen og så kom min søster og hyggede og spiste med.

I dag onsdag, skal vi være i f/s rosa kl. 9.30 og så skal Klara introduceres på søpindsvine stuen 🙂 Jeg glæder mig så meget til at se, hvordan hun reagerer på det. Hun er meget pylret for tiden og snotter lidt endnu, så jeg vil i hvert fald ikke presse hende ud i noget. Hun kan sidde på mig og så selv afgøre, hvor meget hun vil udforske.
Jeg opdaterer senere, når vi kommer hjem derfra. Uhh, det bliver så spændende 🙂

Det gik bare SÅ fint. Både stoffer og jeg var med, og vi blev meget vel modtaget, med skilt på døren med Velkommen Klara og Familie, og hendes eget rum til tøj, som var gjort klar. Der var dog lidt forvirring først, fordi dem som har sagt nej til pladsen OGSÅ hed Klara, men kun var 11 mdr. gammel, så først syntes alle at hun da var vældig stor og gik ret flot for en på 11 mdr 🙂 Men det blev hurtig opklaret og heldigvis hed begge børnene Klara med K, så de havde lavet velkomstskilte og det hele, selv om de ikke var sikre på, hvilken en af klara'erne der kom 🙂 Fordi det hele er gået så stærkt, så de havde ikke fået brevet fra pladsanvisningen endnu.

Klara stormede lige ind og gav sig til at kigge på de andre børn og forsøge at hugge legetøj fra de store drenge. Hun bondede lidt med en der hed William, som blev ved med at klappe hende på ryggen, sådan "så så, lille nye, jeg skal nok holde øje med dig". Hun gik flere gange langt væk fra os i sin undersøgen af stedet og gik også med alle de andre ud i puslerummet og fik vasket hænder, uden overhovedet at se sig tilbage eller lægge mærke til om vi var med. Hun kommer til at elske at være der! De ansatte var supersøde og meget varme overfor børnene, som fik alle de knus og kys de bad om. Klaras kontaktpæd. er medhjælper og hedder Johannes og han er også rigtig flink. Hun kender også mange ting dér allerede. Hun kender jo Erik, og Sylvester fra min mg og om torsdagen har de rytmik med Line, den samme som vi har gået til rytmik med siden klara var 3 mdr. så hende kender hun jo også.
I morgen går jeg derhen igen med hende, en time fra kl. 9
Som en lille fed sidegevinst har jeg så mistet stemmen og kan kun hviske. Hvad foregår der lige her??? Dem i vuggeren sagde, at alle åbenbart havde sådan en virus der slår sig på stemmebåndet? Kender vi noget til det?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.