Øv vs. 3

Mor er ikke sur. Mor er sur OG skuffet.

Hvad fanden ligner det at lancere sådan noget sommer, når vi er nogen der er startet på arbejde igen? Det hører simpelthen ingen steder hjemme, og jeg vil have min ferie refunderet, om jeg så skal rejse en sag ved menneskerettighedsdomstolen!

Gik en tur ned til vandet, da jeg fik fri i dag, og sad på en bænk og lukkede øjnene. Og legede at jeg var hjemme på sydfyn og havde ferie. Der duftede ens, der lød ens og der føltes ens. Men til sidst var jeg nødt til at rejse mig, gå væk fra den følelse og sætte mig ind i en 4000 grader varm bil og køre tilbage til civilizationen.

I morgen tager jeg fandme badetøj med der op.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Øv vs. 3

  1. Rikke skriver:

    Ja det er typisk at sommeren starter når nu skolen skal til at starte…..jeg nyder det lige et par dage mere og så håber jeg på regn igen 😉

  2. Anne Christine skriver:

    Jeg kunne bare godt tænke mig at turisterne tog hjem så man kunne sidde ude på bibliotekstorvet i 5 minutter i stedet for at lave b&b-bestillinger indendørs…

  3. AB skriver:

    Fandme heller ikke i orden. Altså!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.