1 års us.

Findes der en naturlov, der siger at små børn SKAL blive forkølede og syge og få feber, den dag man har tid hos lægen til vaccination?

Tror seriøst ALLE jeg kender, har oplevet at måtte udsætte en eller flere vaccinationer, fordi baby har feber og ikke er frisk nok til det.

Og nu også Agnes.

1 års us. er allerede blevet udsat en md´s tid pga vuggestue start og indkøring, og i dag mødte hun så op hos lægen med 38.8 i feber. Så hun blev målt og vejet og tjekket igennem, men sendt hjem igen uden vaccination. Så nu skal vi finde endnu en dag, hvor vi kan tage nogle timer ud til det. Suk.

Men ud over snot, feber og to kindtænder på vej, var hun meget fin. 

Hun vejer 9 kg. og er 75 cm høj, så hun er ikke den største 1 årige nogensinde. Men det var hendes søster heller ikke, og vi er ikke så store (i højden) herhjemme. Hun har et lille knæk på sin vækstkurve, men lægen sagde at det var meget normalt når de begynder at kravle og gå og forbrænde en masse energi. Så længe hun trives som hun gør og har de deller hun skal have. Gode lår har hun stadig. Bare nogen sagde sådan om mig.

Nå.

Men nu er der det der Mission Baby program. Jeg kan godt lide det. Ja, det går tæt på, men folk har jo selv valgt at være med, og jeg synes det er flot at de tør, og vigtigt at nogen står frem og siger de ting højt. Der er stadig lidt tabu omkring det med barnløshed. Og der er rigtig mange som ikke ved, at det altså bliver så svært efter de 35.

Lidt i samme boldgade, så har tre af stoffers venner fået deres første barn indenfor de sidste 14 dage. Det er rart, og lidt vildt. Jeg kan huske det, fra da det var mig, og alligevel ikke helt. Men jeg er glad for, at jeg aldrig igen skal være førstegangs mor og være så træt og usikker og sårbar og lære livet forfra på den måde, også selv om det er en stor og vidunderlig oplevelse. Jeg kan klart bedre lide at være andengangs mor, og opleve det samme mirakel, men med større sikkerhed og mere erfaring.

Jeg vil have en til. Eller to.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til 1 års us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.