Hvad har du i håret?

Jeg overvejer at blive klippet. Og måske farvet lidt også. Ikke så meget, men måske?

Jeg er bare meget træt af mit hår. Engang var det laaaangt, lyst og naturkrøllet/bugtet.

Efter to børn og en masse hormornelle forandringer (alderen, den satan) er det tørt, brunt og fladt. Så nu forstår jeg, hvorfor Koner og Mødre altid har sådan nogle korte praktiske frisurer. Det er fordi de ikke kan andet.

Men jeg har det svært med det. For jeg gider ikke være sådan en, der havde langt sexet hår og var frisk og ung. Og så har man indfanget manden, og fået de to børn, og SÅ skal man til at være kedelig og gå i matchende joggingsæt og have en smart, praktisk korthårs frisure.

Men måske er det sådan det er? Sådan, jeg er? Nu?

Måske skal jeg bare ryste det af mig, og fokusere på at jeg vil klippes for at se godt ud. I modsætning til nu, hvor håret nok er langt-ish, men ikke særlig spændende og ret trættende at se på.

Man er lidt som ham der Samson, hvis styrke sad i manken, og da Delilah narrede ham og klippede det af, gik det seriøst ned ad bakke for fyren. Man har meget i sit hår. Identitet. Selvværd måske? Sexappeal? Gud forbyde det.

Nå. Men jeg tror, jeg gør det. Måske bare en page? Eller til skuldrene, og lidt etager. Pandehår? Nej. Ikke når man har briller. For meget gang i den i hovedet. Nå. Men jeg TROR, jeg gør det. Mmm, helt sikkert. Måske.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Hvad har du i håret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.