1. maj

Traditionen tro, vil jeg fejre arbejdernes kampdag, ved at lægge nogle af mine penge ned i arbejdernes lommer. Jeg kan ikke lide øl, så jeg gider ikke Fælleden. Og tro mig, sammenholdet og kampånden i Amager centeret, som jo er arbejderens sidste bastion, er mindst lige så høj(t).

Desuden, hvis man antager at arbejderen er en form for håndværker, så tjener han mere end 4 gange så meget som mig. Så måske er de offentlig ansatte den nye arbejderklasse? Man skal da i hvert fald føle en form for stolthed omkring sit arbejde, for at gide gøre det til den løn…
Arbejderne i Klaras børnehave holder også fri, så hun er hjemme sammen med sin røde mor. Jeg tror vi skal finde en forårs-vind-jakke-agtig ting til hende. Fleecetrøjer er snart for varme, og ingenting er for koldt. Selv har jeg spottet en kjole fra Nümph (billede ikke til at finde på nettet – nu må de danske designere snart oppe sig med deres hjemmesider!!), som vil være perfekt til min svigermors 60 års fødselsdag, som er lige om hjørnet.
min kommende nederdel
Apropos kjoler, så har det danske børnetøjsmærke Drappa Dot lavet en voksenkollektion. Jeg elsker tøjet til Klara, og hun har en hel del af det. Og jeg vil også elske det til mig selv. Det er gode snit, fede farver og god pasform. Måske lidt dyrt, men ikke helt udenfor rækkevidde. Jeg ville gerne prøve det på, før jeg investerer, men da jeg igår ringede til deres info-tlf, fik jeg at vide, at der ikke er nogen butikker der fører voksen linien i Kbh. Så jeg er nødt til at købe det over nettet, hvor jeg da også har fundet det HER. Og så sagde han, at jeg var nødt til at gå til min lokale tøjpusher og overtale dem til at føre mærket. Og det har jeg tænkt mig at gøre. Især fordi Camilla, som jeg kender og som har en børnetøjsbutik, med børnelinien, siger at deres efterårs kollektion til voksne bliver endnu federe. OG de laver det helt op i str. xl, så alle kan være med. Så lad os alle sammen lige lave lidt lobby arbejde, okay? Find kampånden frem, og slå et slag for den fælles sag. I dagens anledning.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to 1. maj

 1. Marie skriver:

  Aiii hvad sker der med dit blog-udseende!??

 2. julie skriver:

  Ja, velkommen til det nye smartlog. Nu skal vi alle sammen være ens og kedelige, fordi nogen ikke kan finde ud af at lave noget pænt i html, og derfor ødelægger designet og det vil bagmanden ikke have. Der skal eftersigende også være en del fordele ved det nye smartlog… Giv mig lige et par uger til at se, om jeg kan få noget ud af det her, ellers flytter jeg til eget domæne og starter forfra med designet. Øv.

 3. Marie skriver:

  Årh…på den måde. Hm, din blog var bare den flotteste, altså.
  PS. Synes du er en flot sort mand!

 4. Jeg var også fuldstændig forelsket i din lille illustration af kvinden med barnevognen. Kan Stoffer ikke gøre noget eller arbejder han ‘kun’ med grafik? Nogen må da gøre noget (med skinger desperat stemme)!!
  Den nederdel dér – den dur’ da helt vildt!

 5. Nå den var jo der…pudser lige brillen en gang.

 6. tine skriver:

  God 1. maj til dig og Klara.
  Jef “fejrer” dagen med aftenvagt. “I gamle dage” du ved dengang i slut-firserne, var der mere gang i den for mit vedkommende.
  Mht drappa Dot kunne jeg ikke være mere enig. Det er et fedt lidt overset mærke, især her ude på landet. Har dog en brun kjole med blomster til Katrine. Den er dog blevet for lille. Regner med at sælge den på Trendsales.
  Ha´en god dag

 7. kriss skriver:

  Kjolen kan du da prøve her:) jeg har været rigtig fræk og købt en Katvig grøn/lime t-shirt til den i indflytningsgave.

 8. Lone skriver:

  Jeg er smigret over at blive nævnt, men hun hedder altså Camilla, hende der har PangDang 😉 og det er en skøøøn butik, som jeg også har handlet tøj til poden i. Katrine fik en Taph kjole.

 9. Dorthe skriver:

  Jeg ville ikke købe den hvis jeg var dig – risikoen for at du møder en anden i den er overhængende stor. Netop den kjole (og nederdel) er blevet udnævnt til “morsside kjole” fordi alle på siden, med bare en smule for mange penge på kontoen har købt den i sidste uge. Så find du hellere noget andet 😉

 10. Anne skriver:

  Hej Julie…..
  Jeg har den fine nederdel du har på billedet. Og den er så absolut vidunderlig. Jeg bruger normalt str. l, men den her sidder så perfekt i str. m. Købte også min hos Polkaprikken.dk og der var fin service og dag til dag levering….
  Bare lige mit besyv…. knus Anne ( annemone på netdoktor )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.