33+0 og udsalg

Ahhh, så fik man sendt mand og barn ud på græs. Var lige ved at få mindre hjerneblødning i går, af at have dem begge hjemme hele dagen. Den ene vil hele tiden lege, rode og spørge mig om ting, jeg skal tage stilling til. Den anden vil hele tiden hænge lamper op, rode og spørge mig om ting, jeg skal tage stilling til. Jeg synes snart, vi har alt for mange lamper, og de er alle sammen forskellige. Det stresser mig, på en sær måde.

Nu er de så taget i zoo med en anden far med barn. Så kan de måske få brændt lidt energi af, og så kan en anden slappe lidt af i fred og ro. Har allerede siddet en time med benene oppe og set SATC med mac på skødet. Kigger på net-udsalg, samtidig med yndlings tv-serie. Perfekt.

Marlene fra vanløse skrev en kommentar til mit sidste indlæg om en netbutik der har startet udsalg. Og så tænker jeg – vi kunne da alle sammen lige hjælpe hinanden her! Marlene anbefaler Emmamai og jeg vil gerne anbefale Filabel. Så kan andre anbefale andet i kommentarerne.

Og hvis nogen finder et sted, hvor de har pusletasker på udsalg, så må de også gerne smide et link. Jeg er især interesseret i en fra room seven.

Det nok så berømte redebygger instinkt har fået helt tag i mig. Allerede for flere uger siden, fandt jeg mig selv på hovedet ude i det store skab i entreen, hvor jeg smed sko ud med meget hård hånd – noget jeg kun kan få mig selv til med års mellemrum, stablede toiletruller og køkkenruller og i det hele taget bragte orden i det skab, som om det var selve symbolet på mit moderskab.

Pludselig laver jeg laaaange lister i hovedet over ting der skal laves. Det er helt UTROLIGT vigtigt, at trappen og gulvene bliver vasket ordentligt i bund inden for de næste par uger. De skal SKUBbes! Der skal males fliser i køkkenet, med guldmaling – bare vent og se, det bliver død-flot! Og sættes lister op. Og jeg vil have pudset vinduer, gjort altanen vinterklar, lavet babyhjørne i soveværelset, og frem for alt, er det enormt vigtigt at der bliver smidt en masse ting ud. Og jeg er ellers typen der aldrig skiller mig af med noget som helst. Jeg gemmer alt. Men nu skal ting ud, for her skal være plads til nyt.

Nyt. Nyt liv, nyt år, nye babyting.

Og derfor må jeg også sige til de, som synes det er for kedeligt at læse så meget om babyfis. Kære venner – der er altså ikke noget af gøre ved det. Det er naturligt, det er hormornelt, jeg kunne ikke stoppe det, selv hvis jeg ville. Naturen sørger for, at man ender i det her baby-vakuum, hvor det er det eneste der interesserer en, for – lad os være ærlige – hvis naturen ikke sørgede for det, så ville en stor del af os ikke gå nok op i det, og så ville de der babyer ikke overleve. Så ville nogen af os drikke frugt drinks på Cafe Caribbean i stedet, og kaste os ud i udsalgs-shoppe marathon i indre by. Men nu har vi præ-amme hjernen og de lede plukveer til at stoppe os.

Og derfor er opfindelsen af netbutikker med udsalg, Guds tegn til os gravide, om at han også elsker os. Vi er ikke glemt, værsågod, så fik vi internettet. Halleluja. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til 33+0 og udsalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.