Gaab

Nå. Men i nat drømte jeg så, at jeg skulle med min far i McDrive… det er så urealistisk, på så mange forskellige niveauer, at jeg ikke engang gider begynde at forklare det. Anyways, så kørte han først så stærkt, at han kørte forbi den luge, hvor man bestiller. Så bremsede han foran den luge, hvor man betaler og sagde, at han ville have noget ekstra ost. Dernæst kørte han videre til den luge, hvor man får maden, og dér steg vi begge ud af bilen. Han, for at gå ind på en nærliggende boldbane, hvor nogen spillede rundbold, hvor han gav sig til at ryge. Og jeg, for at gå hen til den luge hvor man får maden, for at prøve at forklare dem, hvad det egentlig var min far ville dér. Der var en meget venlig ansat, som gav sig god tid til at hjælpe mig, og via et billede skulle jeg så identificere min far, sådan at de kunne vurdere, om de overhovedet havde modtaget en ordre fra ham… jeg var nemlig ikke helt sikker på, hvad der var sket, fordi jeg var faldet i søvn i det sekund han kørte forbi bestillings-lugen. Vi blev så ført over i et venteværelse ved siden af, hvor en fremmed pige spillede Für Elise på klaver. Mere husker jeg ikke. Men er det ikke også mere end rigeligt? Det tror jeg nok, det er!

Ja, men ellers er vi vel hjemme efter julen, som blev tilbragt på fyn i år. Der var god mad, godt selskab og gode gaver, som det nu engang hører sig til. Klara høstede flest, der i blandt en lyserød rygsæk, som hun lige siden har brugt til at lege skole med. Hun pakker bøger og kuglepenne og pakker dem ud igen og holder frokostpauser i et væk. Hun er af den faste overbevisning, at når man bliver storesøster, så skal man også starte i skole. Og lige lidt hjælper det, at jeg igen og igen forklarer hende at hun når at fylde 6 år først, og der er således 1,5 år til endnu. Hun kigger bare på mig, som om det helt klart er MIG der ikke fatter en brik. Hun ved nok bedst.

Jeg blev den heldige modtager af ikke færre end 4 global knive til mit nye køkken, og en fin magnet skinne, som de skal op at hænge på. Stoffer fik også en kniv, men ellers fik han udelukkende bløde pakker. Han græd dog ikke, men var glad. Jeg ved ikke, hvad der sker for mænd, men der er jo en grund til at de altid får sokker og underbukser i gaver, ikke? De slider simpelthen tingene op.

Jeg fik også en god bog, som jeg havde ønsket mig – og som kan ses her ude til venstre lige om lidt. Og jeg fik to par ørerringe, et af min søster og et af stoffer, og det siger ret meget at de to som kender mig allerbedst giver mig smykker. Og oven i købet smykker der ikke skal byttes. Af mine forældre fik jeg et arveforskud, der efterlod mig hyperventilerende i flere minutter. Spørgsmålet nu er så, om det skal ryge i det store sorte bank-hul eller om man skal gemme lidt til en rejse eller hvis nu nogen en dag frier og man gerne vil holde en fest, som man selv kan betale for og derfor selv er herre over. Og så mangler jeg jo også stadig en pusletaske, en puslehynde, en ny babydyne, et baby badekar og lidt andet, som jeg pt fuldstændig har glemt.

Klara fik også et dukkehus med de der skovens dyr, som jeg husker fra min egen barndom. Og nogle møbler og dyr til. Det var mig (og stoffer) som gav hende det, og det er ret hyggeligt at lege med. Der er så mange bitte små ting. Meget gennemført. Hun fik også noget nattøj og en badekåbe og en plakat med de der Scherfig flodheste. Og JEG fik også noget dr. Hauschka gejl og den bedste gave af dem alle – et ur som Klara har lavet i børnehaven. Ja, de har ikke lavet selve uret, men det er lavet af sådan en glasplade og så har de malet på den. Det hænger allerede i køkkenet og sekundviseren tikker så højt, at Klara i morges kom ind og sagde, at uret havde vækket hende.

Og så nærmer nytåret sig. Og dem vi skulle/skal være sammen med har fået et sygt barn i julegave og ved ikke rigtig endnu om de må aflyse. Jeg er sådan lidt whatevs, for jeg er alligevel nået til det stadie i graviditeten hvor min største bekymring er, hvornår jeg bliver nødt til at bevæge mig næste gang. Men stoffer vil gerne spise sammen med andre mennesker, og det kan jeg egentlig også godt følge ham i. Det er ikke på den måde en helt urealistisk drøm. Nu får vi se. Ellers må vi finde en fest vi kan crashe i sidste sekund, og så kan jeg sidde der og være tyk, ædru og kommanderende og ødelægge alt for alle. Yay.

Nårh ja, Klara blev faktisk også syg i julen. Lørdag d. 22. om aftenen fik hun pludselig feber. Og det holdt sig indtil d. 26. Hun fik lidt panodil d. 23. og 24. og var således frisk nok til at være med til alt det sjove, så som at hente juletræ, pakke gaver ud og stirre på julemanden der kom. Jeg tror hun hoppede på den, men det er svært at vurdere om det bare var hendes feber. Jeg frygter at det er ørerne igen, for jeg synes hun har haft feber en gang om md. i 4-5 mdr. nu. Men det må ørelægen afgøre til næste tjek, som er i starten af januar.

Og så er udsalget jo så småt begyndt. I år vil jeg deltage mest i det der foregår på nettet. Så hvis nogen falder over en suveræn side med det bedste udsalg ever, så smid lige et link i en kommentar. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Gaab

 1. Maria skriver:

  Arveforskud skal bruges til noget godt og noget man kan nyde – ergo banken må klare sig selv og du må nyde – du har fortjent det.

 2. Marlene skriver:

  Hey Julie,
  God bagjul.
  Smider lige et link til en netbutik, hvor de er startet udsalg i dag: http://www.emmamai.dk
  Har lige selv købt det lækreste baby-pigetøj fra Nanoou og Norlie 🙂
  Marlene (Vanløse)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.