8 ting om mig

Nu er jeg så blevet tagged 2 gange, først af en skovtrold og dernæst af Pernille.

Man skal skrive otte ting om sig selv, og tagge otte andre bagefter. Otte er godt nok mange at tagge. Ved ikke rigtigt om jeg vil tagge så mange uskyldige, men nu får vi se.

8 ting om mig… bum bum bum, otte ting… skal det være noget ingen ved i forvejen?? ER der noget, ingen ved i forvejen?? Jeg må tænke mig om…

1. Da jeg var barn havde jeg en hund der hed Tilde. Den var orange, gadekryds og min bedste ven. Alle andre i byen kaldte den Rotten. Den var ikke ret stor. En blanding mellem en ruhåret gravhund og en pomeranian.

2. Jeg havde min søster med til min fødsel, og hun skal også med næste gang. Uden at jeg er særlig flippet som person, så synes jeg det er rart at have et par ekstra hænder med. Mænd er jo tit forvirrede.

3. Jeg har engang fået en fartbøde.

4. Jeg skulle op til otte køreprøver før jeg fik mit kørekort. Det skyldtes ren nervøsitet og så den københavnske bytrafik…

5. Jeg går aldrig i svømmehallen. Kan ikke komme i tanke om noget, jeg synes er mere uhumsk end at vælte rundt i andres beskidte badevand.

6. Hvis jeg får en dreng, så hævner jeg mig, ved at kalde ham Jørgen. Efter min farfar.

7. Jeg er på arbejde lige nu, og burde ikke sidde og pjatte med det her. Jeg vil meget hellere gå en tur ned til issenkræmmeren og købe en appelsinpresser. MÅ have friskpresset appelsinsaft!

8. Jeg kom engang en måned for tidligt til en Coldplay koncert inde i Forum. Ret fjollet fornemmelse…

Tagger lige nogle stakler senere.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til 8 ting om mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.