Klara 4 år i dag

Vi er i 100 procent fødselsdags-mode herhjemme. For fulde gear. Flag alle vegne, pakker, kage og et overgearet barn.

Mormor og morfar kom i går aftes, og senere i dag kommer moster mette, og senere endnu Jesper og Irene fra Århus. Og i morgen eftermiddag har vi så det store rykind til kage, saftevand og boller. HÅBER vejret bare holder tørt, for jeg kan ikke overskue at have alle de mennesker indenfor. Slet ikke med børn osv.

Men hvor er det vildt, at hun allerede er 4 år gammel. Sådan en stor pige. Så dygtig og selvstændig, og alligevel så hjælpeløs og naiv. Det kan ikke altid være nemt, at være 4 år. Man vil så meget, men er ikke helt sikker på at man kan.

Nogen gange er det meget svært at forstå, at man har skabt det her menneske. Og det er svært at forstå, hvor meget af det man har skabt, og hvor meget af det der er hendes egen fortjeneste. Noget er arv, noget er miljø. Men i bund og grund er det underordnet, hvad der er hvad, for hun er helt hysterisk pragtfuld lige som hun er.

klara

klara igen 

Mine forældre kom i en stor gammel varevogn, og havde en del af mine arvede sager med. Bl.a. et helt fantastisk gammelt bogskab, som jeg vil have i soveværelset og bruge til linned. Og lidt bøger. Og nu da vi havde en stor bil, så drønede vi i IKEA i formiddags, og så lykkedes det os rent faktisk endelig at få fat i de madrasser!!! Så i aften skal jeg sove godt for første gang i… ja, årevis vel egentlig?

Det er alt sammen meget spændende… tænk, der er ikke engang gået et helt år siden vi flyttede ind, og nu er jeg allerede ved at få styr på mit soveværese! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Responses to Klara 4 år i dag

  1. Hanne skriver:

    Tillykke med hende hun ser dejlig ud !

  2. Trine skriver:

    Tillykke med hende – hvor ser hun skøn ud!!!

  3. Rikke skriver:

    Stort tillykke til smukke fire-årige Klara, håber vejrguderne er med jer =)

  4. Marie skriver:

    Tillykke med Klara, Julie. Hun ER simpelthen bare smÅk!

  5. Pia skriver:

    Hvor ser hun dog bare skøn ud i det der sommerdress, i særdeleshed gør mellem tæerne sko sig bare bedst på så små fødder.
    Tillykke med hende:)

  6. Sara skriver:

    Stort tillykke med Klara!! Det har da heldigvis holdt fint tørt indtil videre – i hvert fald i Lyngby!

  7. kriss skriver:

    Tillykke med Klara – hvor hun dog ligner sin mor på det sidste billede!

  8. Bodil skriver:

    Tillykke med Klara – hun ser skøn ud. Skøn og selvbevidst. Ja tænk at der allerede er gået fire år!

  9. Moster Tulle skriver:

    Kære Julie – til lykke med prinsessen – hvor er hun blevet stor 🙂

  10. lene nehlsen skriver:

    nøøøj hun er dejlig! Og FIRE? det er stort da! Tillykke sgu!

  11. Eva skriver:

    Et stort forsinket tillykke. Hvor er hun bare lækker 🙂
    Håber I havde en skøn dag.

  12. Pernille skriver:

    Hjerteligt tillykke med Klara .. omend et par dage forsinket.. Ja – den alder ER særpræget.. Men jeg tror nu – alt i alt – at det faktisk er ret nemt at være fire år. Livets kompleksitet har endnu ikke ramt dem med 180 km/t i baghovedet 🙂
    Mange hilsner
    Pernille

  13. Ditte skriver:

    Et stort til lykke med dit yndige barn! (Jeg har i øvrigt selv en lille Klara, som dog er præcis dobbelt så gammel).
    Jeg har fulgt din lille famile i et års tid nu og føler jo næsten, at jeg kender dig efterhånden. Du skriver fantastisk, og jeg er vild med din humor og selvironi, og selv om jeg har besøgt mange andre forskellige blogs, er det altså bare ikke det samme!
    Jeg er også meget begejstret for dine mange gode tips mht. til tøj, bøger, ting til huset m.v. og skal f.eks. i dag hente “Det Gyldne Kompas” på biblioteket. Så mer´ af den slags, tak.
    Jeg har en kæreste, der lige er flyttet til Amager, og jeg må indrømme, at det ikke lige er et sted, jeg falder for med et brag. Så jeg tænkte, at du måske kunne hjælpe mig lidt på vej! Hvor går man hen?? Caféer, restauranter, gode butikker o.s.v. Øs ud af din enorme viden!

  14. julie skriver:

    Øj Ditte – Amager – suk, hvor jeg savner det!!! Jeg kan godt forstå din umiddelbare skepsis, for der er jo mange fordomme. Men giv det lidt tid. Jeg skriver verdens længste svar lidt senere, men jeg skal lige afsted til læge og børnefødselsdag i børnehaven nu 🙂

  15. kirsten skriver:

    Forsinket tillykke til Klara.. Sidder på internetcafe i Kroatien. Fik for store abstinenser efter 15 dage uden. -Og stadig 14 dage til hjemkomst..
    Ha’ en rigtig god sommer. Kan se, at I har næsten det samme vejr som os hernede i dag. Vi forstætter selvfølgelig med sol og 32 grader, mens I skal have regnvejr. (Ikke noget he he…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.