A series of unfortunate events

Det læser jeg for tiden :

bogenbog nr 2den tredje bog

og det er ikke dårligt! Jeg vidste godt, de er populære, for ungerne på biblo står i kø som nr. 17 og så videre for at låne dem. Men så så jeg noget om filmen, med en for en gangs skyld mindre irriterende Jim Carrey i hovedrollen som Überskurken Grev Olaf, og fik virkelig lyst til at se filmen. Men nu er jeg jo sådan en som har lyst til en masse ting, der aldrig bliver til noget, bl.a. en vaskemaskine og nogen andre helt unævnelige ting, som jeg ikke vil kede andre med. Så jeg vidste godt at det med biografen har lange udsigter. Derfor er jeg nu gået i gang med at købe bøgerne i stedet. Den første koster kun 50,- (smart nok – det første fix er altid billigt) og så koster de efterfølgende 99,- (hvilket jo stadig er ret billigt for en bog). Jeg er igennem de tre første nu, på denne uge, og jeg er meget glad for dem.

De er skrevet på en sjov og ret anderledes måde, og så er de faktisk ret spændende, selv om man godt kan regne ud, at det ikke vil lykkes Grev Olaf at slå de tre børn ihjel endnu, for der er kommet i alt 6 bøger på dansk og flere på engelsk… De er korte og nemme, så de kan i høj grad også anbefales til skaren af distræte husmødre med mindreårige børn, som bare trænger til lidt eventyr og spænding i hverdagen, men ikke kan overskue litteratur på mere end 150 sider eller litteratur som ikke kan tåle at man bliver afbrudt konstant. Det kan de her godt. Man kommer nemt ind i handlingen igen.

Jeg bringer her et link til hjemmesiden http://www.lemonysnicket.com/index.cfm og noget af det sjove ved den er, at den ser anderledes ud, hver gang man går ind på den. Prøv selv – prøv at gå ind og ud nogen gange i træk 🙂

Jeg skal have købt nr 4 i dag, og så skal jeg have fundet en babysitter, så stof og jeg kan komme ind og se den film nu. Den er bygget over de 3 første bøger, og dem har jeg jo læst nu, så nu vil jeg gerne se den!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til A series of unfortunate events

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.