Åbent hus og høj stol


I dag var Klara og jeg til åbent hus ved SP, med vores mg. Jeg fik Klara vejet og hun vejede 7880 gr. så hun skal nok nå at fordoble fødselsvægten (4030 gr.) inden de 5 mdr. (d. 7.12.)
Vi fik den der bog om mad og et foredrag om grød og mos. Det vil jeg starte på nu, selv om de sagde det bedste var at trække den til 5 mdr. Vi prøvede med vælling i går aftes, men det gad damen bare ikke. Hverken i flaske eller med ske. Og hun vågende mindst 4 gange i nat.
Jeg snakkede med en sp der oppe og hun sagde, at jeg kunne prøve at få klara til amme mere i løbet af dagen, så hun bliver god fyldt og mæt, og så ikke har brug for at spise så meget om natten.
HELT ÆRLIGT tænkte jeg så!!! Min datter var jo den type der gerne ville hænge meget i brystet og helst spise hver anden time, da hun var yngre. Og da havde alle så travlt med, at det var alt for ofte at amme og at jeg skulle prøve at strække den til mindst 3 timer mellem hvert måltid. Men da sov hun altså fra 22 til 04 i stræk HVER eneste nat! Selv om hun skreg meget før hun faldt i søvn pga det der kolik. Nå, men så lykkedes det mig jo at få hende til at spise færre gange i løbet af dagen – og med alderen ber hun jo heller ikke så meget om det mere selv. Men det passer sådan set meget godt med, at det var der hun begyndte at være mere ustabil i sit nattemønster. Og nu siger de så jeg skal amme mere om dagen, for at få søvn om natten.
Jeg er DØD træt af alle de forskellige råd man får! Når jeg får mit næste barn så vil jeg kun lytte til min intuition og min egen erfaring.
Nu har jeg samlet tripp trapp stolen vi fik til barnedåben og Damen har allerede siddet i den. Det kan hun sagtens. Hun er nemlig en meget stærk og motorisk veludviklet ung dame. Hun sidder der helt rank og sikker og ser pludselig så gammel ud. Så nu vil vi til at lege med mos og grød! Jeg tror hun er klar, for hun er så interesseret i det vi putter i munden og griner sådan når jeg tygger. Og hvis hun sidder på skødet og man drikker af et glas, så drejer hun nærmest nakken af led, for at se hvordan man gør og hvad der sker. Og når hun selv får lov at prøve et glas, så er hun så ivrig og krummer sig nærmest sammen om glasset, hvis man ikke er hurtig nok. Så jeg må ud og babyshoppe i dag. Det er lige gået op for mig, at vi ikke ejer en plastik kop og hun skal da også have sine egne små tallerkner med søde motiver på! Den slags har vi slet ikke fået købt… hvordan har jeg kunnet vente så længe med det???
Kristoffer er blevet bekymret for om hun mon er DAMP barn. Hun er godt nok også ret vild og aktiv hele tiden. Hun ligger næsten aldrig stille, kun hvis hun er meget træt. Ellers så kører arme og ben på hende og hun vil hele tiden stå op. Hun er lige ved at kunne vende sig fra ryg til mave. Af og til lykkes det, men hun er ikke helt sikker hver gang. Hun griber helt sikkert om ting og sidder med meget lidt støtte når hun sidder på skødet. Når hun ligger på maven gider hun ikke vende sig om på ryggen længere – det er bare så passé – nu prøver hun hele tiden at møve sig frem ad og hvis man giver hende modstand under fødderne, så mosler hun bare der ud af. Åh nej – hun bliver garanteret typen der flytter vildt tidligt hjemmefra og vil klare sig selv og være kuglestødder!! Jeg tror nu ikke der er noget galt med hende. Jeg tror bare hun er en stor, stærk og aktiv pige. Allerede ved sit første besøg her bemærkede sp'en jo at klara var meget stærk i nakke og ryg. Det er nok meget godt, hvis hun kommer i en integreret institution og kan tumle med nogen der er lidt ældre og større end hende selv. Tænk, hvis jeg skal være mor til klassens bølle? Men i det mindste var det da ikke hende, der fik to andre babyer til at græde til den brunch i fredags! Og det var ikke hende, der huggede alle de andres legetøj! Det er ok at være vild, når man også er velopdragen.
kh julie og klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.