Action packed dagNej – det er løgn. Der er ikke sket det store. Vi mødtes med 2 fra mg og gik i legeplads zoo. Nogen af os havde måske lidt høje forventninger til børnene. Bare noget med lidt begejstrede hvin over grisen og lidt kravlen rundt efter bjerggeder og lidt klapperi over hønsene.
Men alle tre børn sov hele tiden mens vi var der. Lidt nedtur… men på den anden side – så sad mødrene så bare på en bænk i solen, så jeg nu er svagt rød på pande og kinder. Det er selvfølgelig også værd at tage med.
Så bliver det muligvis sådan en sommer i år, hvor folk lader mig være i fred og ikke hele tiden spørger, om jeg har været meget syg længe, siden jeg er så bleg…
Åhh, nu landede tankerne på udseende… tynd har man jo aldrig været, men den her efterfødselsmave, den er så irriterende. Og hvordan kan det være, at alle andre nu vejer mindst 50 kg. mindre end de gjorde før de blev gravide kun pga amning, mens min mave tilsyneladende bare vokser?? Hvad sker der lige med de der 500 kalorier man forbrænder ekstra om dagen, når man ammer?? Forbrænder jeg mine udelukkende fra hjernen, eller hvad?
Er det måske ikke mig, der har ammet døgnet rundt i 10 mdr. nu og stadig ammer mindst 3 gange om dagen – jeg tvinger klara til at fortsætte med det, for jeg vil fandeme af med nogen kg!! 🙂 Og er det måske ikke mig, der adskillige gange dagligt slæber 10 vridende kg klara og en enorm pusletaske og flere bæreposer med varer, op ad trappen til 4. sal?? ja, ok – jeg har sikkert stærke lårmuskler, og muskler vejer jo mere end fedt ikke? Så det er nok derfor jeg tager lidt på… mine muskler vokser simpelthen!
Og hvad sker der lige med min hud?? SKAL den have alle urenheder for de sidste 1½ år ud på en gang? Jeg trænger også til en god klipning, kontaktlinser, benvoks, neglejob og nye bukser. Vor herre bevares, det er jo ikke alle, som er født naturligt smukke, vel? For nogen af os er det rent faktisk hårdt arbejde – fuldtidsarbejde!
Men nu er der ligesom noget andet i vejen, ikke… Nu er det pt højeste mode med avokado og banan på ens Rützou-tøj. Måske man skulle skrive til Susanne Rützou og foreslå hende en hel kollektion over det tema? Så ville det slet ikke kunne ses, når Klara næste gang tørrer mund i en top til 700 kr…. Og mine smukke højhælede sandaler… de har ikke set dagslys i over 1 år nu. Som gravid-hval var de jo livsfarlige, og nu med Klara som en evigt klæbende extension på hoften… ja, så er de sq heller ikke så praktiske vel. Jeg er også træt af, at hun skal sidde der på hoften konstant – efterfødselsmaver er jo nærmest designet til det formål. De er lissom en naturlig og blødt polstret hylde, som ungen så kan hænge på. Så går man der og svejer i ryggen, og skyder mave og numse frem, så der er en rigtig sikker platform for afkommet at hvile på. Helt helt forkert kropsstilling! Ser IKKE godt ud i profil. Jeg ligner snart en vaskeægte afrikansk mama med den røv – mangler bare et par 10 cm høje plateausko med korksåler… nå, men ellers har jeg ingen fordomme!

Måske man skulle sætte sig ned og vente på, at det her går over…
Måske man bare skulle gå i seng. Klara ligger derinde og hoster alt for meget, den lille stakkel. Nogen gode råd mod hoste?
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.