Aflastningspartneren

Jeg har her i juledagene udtænkt et nyt og ret genialt koncept, hvis jeg selv skal sige det.

I kender det der med at nogle børn får aflastningsfamilier, fordi de enten har nogle særlige behov og ikke får det hele opfyldt derhjemme. Eller fordi de er specielt krævende og deres egne familier skal have en pause ind i mellem. Så får man en aflastningsfamilie.

Jeg kunne godt forestille mig, at vi er en del rundt omkring, som ville have god gavn af en aflastningspartner. Faktisk er mit eneste tvivls spørgsmål, om det skal være i kommunalt regi, eller om vi skal ud i noget privat initiativ?

Hvis f.eks. den ene part i et forhold har et større behov for s.e.x. end den anden, så kunne man lige ringe efter aflastningspartneren, og så var alle glade. Eller nogle af de der kvinder som godt kan lide at have deres mand med ud og shoppe – men det giiiider han bare ikke – de kunne tage deres aflastningspartner med i stedet. Eller når konen bare vil snakke om alt muligt og umuligt og manden ikke gider høre mere, så kunne aflastningspartneren komme på banen.

Nu er der nok nogen som synes, at man jo bare kan have en hemmelig elsker, eller en homoseksuel ven og det ville opfylde de samme behov. Det synes jeg ikke. En aflastningspartner er en integreret del af ens familie. Han/hun hjælper alle og med alt. Aflastningspartneren er en man er på julegave med. Aflastningspartneren er officiel og afholdt af alle. Det kunne muligvis også være ham/hende der stod op med børnene i weekenderne? Der er uanede muligheder i det her koncept! Tror nok jeg lige skal have stablet noget selvstændig virksomhed på banen en af dagene og ringet til et patentkontor. Og hvis der sidder nogle arbejdsløse, servicemindede mænd eller kvinder derude, så skriv lige – så bliver I indrulleret i mit nye bureau!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Aflastningspartneren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.