Aflastningspartneren

Jeg har her i juledagene udtænkt et nyt og ret genialt koncept, hvis jeg selv skal sige det.

I kender det der med at nogle børn får aflastningsfamilier, fordi de enten har nogle særlige behov og ikke får det hele opfyldt derhjemme. Eller fordi de er specielt krævende og deres egne familier skal have en pause ind i mellem. Så får man en aflastningsfamilie.

Jeg kunne godt forestille mig, at vi er en del rundt omkring, som ville have god gavn af en aflastningspartner. Faktisk er mit eneste tvivls spørgsmål, om det skal være i kommunalt regi, eller om vi skal ud i noget privat initiativ?

Hvis f.eks. den ene part i et forhold har et større behov for s.e.x. end den anden, så kunne man lige ringe efter aflastningspartneren, og så var alle glade. Eller nogle af de der kvinder som godt kan lide at have deres mand med ud og shoppe – men det giiiider han bare ikke – de kunne tage deres aflastningspartner med i stedet. Eller når konen bare vil snakke om alt muligt og umuligt og manden ikke gider høre mere, så kunne aflastningspartneren komme på banen.

Nu er der nok nogen som synes, at man jo bare kan have en hemmelig elsker, eller en homoseksuel ven og det ville opfylde de samme behov. Det synes jeg ikke. En aflastningspartner er en integreret del af ens familie. Han/hun hjælper alle og med alt. Aflastningspartneren er en man er på julegave med. Aflastningspartneren er officiel og afholdt af alle. Det kunne muligvis også være ham/hende der stod op med børnene i weekenderne? Der er uanede muligheder i det her koncept! Tror nok jeg lige skal have stablet noget selvstændig virksomhed på banen en af dagene og ringet til et patentkontor. Og hvis der sidder nogle arbejdsløse, servicemindede mænd eller kvinder derude, så skriv lige – så bliver I indrulleret i mit nye bureau!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Aflastningspartneren

 1. Suzy Q skriver:

  Hvis du får nogle ansøgere der også kan skyde, køre bil og have en smoking på under en dykkerdragt – gider du så at sende dem videre til mit Hemmelige Agent-Bureau??

 2. Marisse skriver:

  Altså – for mig tyder det mere på en slags bedstemor ordning ? – undtagen lige det med s.e.x. delen.. eller måske ? ;o) – Vi er ude i en slags hot mama ting til drengene og en George Clooney for the ladies :o)

 3. marisse skriver:

  ved ikke lige hvad der sker for smartlog, men det er altså ikke mig der har skrevet ovenstående kommentar… selvom jeg ikke har noget imod at ligge navn til…;-)

 4. Julie skriver:

  Ville f.eks. forekomme helt hen i vejret at tage sin dildo med ud at shoppe… Nej, det ville ikke være nok. Jeg har brug for en aflastningspartner.

 5. Kirsten skriver:

  Handler det ikke bare om at vi skal afskaffe monogamiet. Jeg har selv tænkt tanken om at slå to familier sammen og så leve lidt på kryds og tværs… Kan slet ikke komme i tanke om hvorfor jeg afviste den tanke igen?!?
  Knus

 6. Ulla skriver:

  Hedder det ikke kollektiv, det du lige har beskrevet?

 7. kriss skriver:

  Personligt er jeg helt med på den med en bøsseven fast tilknyttet husstanden – så er der lige det med s.e.x delen – men det er så måske noget for kæresten? – man kan jo aldrig vide;0)
  Men bøsser er geniale at shoppe, gå i biffen og snakke med – + en hel masse andre ting. Rent faktsik er det bare det der “grisseri” i sengen de ikke er så gode til – altså når det gælder en kvindelig partner.
  knus

 8. Sanne skriver:

  Hvad er der i vandet rundt om Fyn og hvor meget har du drukket af det? Du går og venter på et frieri og allerede er du igang med at anskaffe en mand mere – sæt nu han heller ikke kan finde ud af det??? Så har du lige fordoblet dit problem! Jeg tror problemet skal løses hen ad vejen med flere forskellige små og store anskaffelser, veninder, venner, dildoer og bedstemødre. I en stor pærevælling kan de så løse problemer med sex, morgenrutiner, shopping og snak – ikke nødvendigvis i nævnte rækkefølge :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.