åhhhhh

Her er da et billede, der giver MIG lyst til at blive vampyr!

all I want for christmas 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

29 Responses to åhhhhh

 1. Katrine skriver:

  Åh ja ! Men hvis du nu lige lukker øjnene og tænker tilbage til New Moon – nærmere bestemt den scene hvor Bella lige er styrtet på motorcyklen og Jacob kommer too the rescue….. Hvad ser du så ?? Og kan du stadig mærke suget i maven ??, Ja jeg spørger bare. Jeg tænker: Go Team Jacob, men nu er jeg selvfølgelig også SKUDT i Jacob Black på en aldelels upassende og teenageagtig facon ;o)

 2. carina skriver:

  Jer er allerede vampyr. Teenage pap-datteren kigger underligt på mig og spørger HVOR lant tid jeg er om at læse bøgerne…..
  ….øhm ikke så lang tid, det er kun 4. gang de læses nu……
  (tilgengæld så er sådan en teenage-pap-ting guld værd når man skal i biffen og se teenage-film = god undskyldning)
  Måske er jeg bare ikke til det overpumpede, for jeg sytes altså ikke at ham Jaccon er noget særligt når man sammenligner med Edward.

 3. M skriver:

  Aner ikke hvem knægten er, men jøsses for en vidunderlig hårpragt!!!

 4. ulla skriver:

  MMmmmmm får så meget lyst til kører fingrene igennem det hår…og den kæbe der, ku´ godt bide lidt i den…mmm burde være forbudt at være så lækker!!

 5. Pernille skriver:

  han er fandme også en sveske! love it……yum

 6. julie skriver:

  Jamen jeg VED ikke, hvad der sker for kæbe?? Hvorfor vil vi alle sammen have den? Og håret?? Signalerer hårmanke gode gener? Er der en biolog / sociolog el.lign. til stede?
  M – det er jo Robsten, fra Twilight universet.
  Og ja Katrine – jeg kan stadig huske den scene og gispet der gik gennem salen. Team Jacob lever!

 7. Lena skriver:

  Uff. Alt for meget hår de forkerte steder.
  Sorry. Jeg er ikke skudt i teenage-idoler.

 8. julie skriver:

  Teknisk set er det vel ikke et teenage idol, når han ikke er teenager og ingen af os er det heller?
  … men jeg ved godt, hvad du egentlig mente Lena 🙂

 9. Katrine skriver:

  Hey, JEG har sådan en kæbe. Jeg ville være mega-lækker, hvis jeg var en mand … eller måske bare havde skæg..?
  Enig. Han ser ind-bidende ud 😉 Fik I den, hva’. Hø-hø.

 10. Kirsten skriver:

  Jeg troede lige, at du havde fået fat i et billede af min mand 🙂 Han har sådan en kæbe og sådan noget skæg, men heldigvis en noget mindre manke. -Og han hedder Jakob 😉 Min helt private vampyr. Måske derfor jeg ikke er blevet bidt af Twillight endnu. Endnu – regner med at få bidet i juleferien.

 11. julie skriver:

  Rina – jeg er lidt forvirret? Jeg er jo blevet 33 og har fået barn nr. 2 med den samme gamle kæreste, så – det er som om du er gået glip af 3-4 år?
  Men jo, han besluttede at blive hel. Jeg elskede at fylde 30, fordi jeg havde alt det jeg gerne ville have. Mand, barn, job, hus. Liv. Jeg synes det her er de bedste år i mit liv og jeg har aldrig hvilet sådan i mig selv før, eller troet så meget på mig selv og mine egne evner, både privat og fagligt. Jeg synes kun, det bliver bedre og bedre. Undtagen rent fysisk, hvor man klart forfalder hurtigere efter de der graviditeter, fødsler og manglende nætter med søvn. Men selv det kan ikke slå mig ud, synes jeg. Jeg er lykkelig.

 12. Mariahønen skriver:

  Jeg melder mig på Team Edward – især som han så ud i Twilight. Han var ikke rigtig noget match til Jakob i New moon, han var alt for blodfattig og slidt… altså det var der jo også en grund til, men allligevel.
  Men i Twilight var han da for lækker! Er jeg den eneste som glæder mig til Eclipse? Der burde han bare være überlækker!
  Nu vi er ved serien. Jeg er igang med Breaking Dawn. Må jeg i den forbindelse anbefale at andre i samme situation IKKE læser diverse anmeldelser af den… nej hvor blev jeg bare trist. De fortæller jo nærmest hele handlingen og ødelægger helt ens store forventninger… Håber ikke de har ret i at den er så meget mere ringe end de 3 foregående bøger, for de er altså gode.

 13. Christina skriver:

  Han er virkelig en fyr der kan drive kvinder til vanvid.. jeg må erkende – selvom at han kun er 17 eller? – Jeg vil gerne sætte tænderne i ham..

 14. Rina skriver:

  Han ser også nice ud :- )
  Kan du ikke fortælle lidt om den bog du læser for tiden? og se at få skrevet lidt i din dagbog, jeg sidder jo her og higer hverdag for at se om du har skrevet noget nyt, jeg kan suge til mig. Overlevede du at blive 29 år? har kæresten bestemt sig for at være hel eller delvis, hvordan er året op til de 30? osv.

 15. julie skriver:

  Han er 23!!! helt ærligt, det er fuldstændig lovligt!

 16. FruGosch skriver:

  – måske er jeg for gammel (37) og kedelig (not).
  – måske er jeg for forelsket i min kæreste (Ja, men SÅ hellig er jeg heller ikke!)
  – måske har jeg en anden smag i mænd (Ja!), for han gør INGENTING for/ved mig. Synes han ligner en lille, sød dreng (uanset hans faktiske alder). Endnu mere på de andre billeder, jeg har googlet mig frem til.
  – måske er jeg bare lidt træt af at høre om en serie, i bog og film-form, som på ingen måde tiltaler mig, og som jeg lever fint uden.
  – måske savner jeg bare, at du blogger om de ting, som interesserer mig (lille, egoistiske mig), nemlig dit liv med dine børn (især), og hvad du ellers oplever og skriver om, så indlevende, humoristisk og appetitvækkende, at jeg simpelthen sluger det og fortærer det råt (også det som er langt fra min egen verden). Undtagen lige alt om de vampyrer der……

 17. FruGosch skriver:

  Sorry. Måtte bare lige ud med det….
  🙂

 18. julie skriver:

  Det er okay FruGosch. Jeg savner det også selv. Nogen gange er det bare som om jeg ryger ned i et hul, hvor jeg ikke har lyst til at skrive de personlige ting, fordi for mange læser med. Det er som regel når et familiemedlem ud af det blå kommenterer noget, som de har læst på bloggen. Altså, jeg er ikke anonym og jeg ved de læser med – men jeg har ikke lyst til at tale med dem om det. Jeg vil helst lade som om de ikke er herinde. Så går der lige et par uger, før jeg kan lade som ingenting igen.
  Og så skriver jeg mange indlæg i hovedet og har for travlt til at få dem skrevet ned om aftenen.

 19. Lis skriver:

  Uhm, masser af hår alle de rigtige steder;)

 20. Trine skriver:

  ….
  ..
  …. ?!!!!

  suk!

 21. Trine skriver:

  Nej nej – ikke spor desperat efter mandfolk… slet, slet ikke….

 22. Darkmus skriver:

  Sikke da en lækker-mås 😉

 23. Julieumulie skriver:

  Føler mig virkelig som en olding lige nu i forhold til alle jer twilightmumteens. Han er da bare en lille bitte dreng. Kommer til at tænke på min fætter når jeg ser en og han er altså bare sådan en lille en der ALDRIG har drukket, kysset, horet eller noget som helst andet! Han sidder hjemme hver weekend og spiser slik og spiller computer!!
  Fik jeg nævnt hvor gammel jeg er, ehh 27…

 24. Rina skriver:

  Hej Julie.
  Det har jeg måske også? jeg sad bare på en trist dag (min 29 års fødselsdag) og googlede nogle ord omkring det, og faldt over din blog, hvor du beskriver det at fylde 29 år. Så begyndte jeg at skamme mig så frygteligt, for du savnede præcis alt det jeg har nu som 29 årig – så du har reddet min dag!! Jeg begyndte at tude en lille smule (det vil jeg aldrig indrømme i virkeligheden ;- ) over hvor lykkelig jeg egentlig er, og takkede min mand, indtil han ikke så helt forskrækket ud mere, for alt det dejlige han har bragt ind i mit liv.
  Og så kunne jeg jo ikke sådan bare forlade siden igen, uden at vide hvordan det gik dig, jeg synes jeg havde set alt igennem, men så har jeg da lige sprunget nogle år over :- ) Dejligt at i har det godt, og du fik alt det du drømte om, hvor heldig er vi lige ;- )
  Nå men så vil jeg da begive mig ud i at finde de forsvundende år af dit liv, det kan jeg da ikke gå glip af :- )

 25. Julieumulie skriver:

  Rina gør som mig læs den fra start til slut. Det er det hele værd. tog mik ikke en måned tror jeg.

 26. julie skriver:

  Aj, Rina 😀 Hvor sødt og skørt. Men jo jo, happy ending so far!

 27. krudter skriver:

  Jeg er så meget og har altid været team Edward
  http://www.youtube.com/watch?v=fRaED0-LuR4

 28. Rina skriver:

  Iøvrigt, så endte jeg lige pludselig ud i Twilight verden… Satte mig for at se 1éren efter at have læst her, og derefter fik vi straks fat på min mor, tøsernes mormor og fik hende hjem så vi kunne suse i biografen og se 2éren samme dag.
  Sikke en kærligheds historie!! Og så kunne jeg kun få fat på 3éren på lydbånd og lå hele lørdag nat og lyttede til klokken blev 08 om morgen, og den sluttede – ganske utilfreds stillende med at Jacob var ganske ked af det og forladt.
  Jeg må indrømme at jeg er lidt Team Jacob!?! og samtidig enormt meget Team Edward, det er meget forvirrende.
  I dag har jeg beordret manden til at købe bog 4 til mig, da biblo´s hjemmeside i går oplyste mig om jeg stod i kø som nummer 5, var jeg ved at gå i spåner!!
  I virkeligheden skal jeg forestille at være godt fokuseret på speciale opstart, men kan slet ikke fungerer før jeg har fået en (lykkelig!!) slutning.
  Jeg tænker og drømmer Bella, Edward og Jacob univers hele tiden!
  Jeg synes iøvrigt Jacob i fil 2 er helt fantastisk lækker – det fik så en hel debat igang hos mig og manden, fordi jeg altid har et lille flip over mænd i 30-40érne som tillader sig at sige at 17 årige MTV piger er lækre, og har formanet ham om at jeg aldrig håber han bliver sådan. Men da han så kiggede på mig og sagde “DU er 29 år, og han er 17” blev jeg skudt helt ud af kurs! Hvad er jeg nu for gammel til at synes lækre muskel fyre er lækre? Shit skal jeg æde mine egne ord? åh nej jeg er i virkeligheden ved at blive gammel (en gammel gris også åbenbart!)
  Jeg kan godt se Edward ser lækker ud på det billede du poster her, han ligner faktisk enormt meget min mand. Men i filmen, synes jeg ikke så godt om ham, bleve ranglede vampyr typer er åbenbart ikke lige mig hi hi :- )
  Hilsen den gamle gris.

 29. Rina skriver:

  Så blev jeg færdig med 4éren – helt klart Team Edward :- )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.