Dit og dat

Nå, men så begynder jeg at få klager over manglen på indlæg. Tss, folk altså. Men de har jo ret, for jeg skriver for mange indlæg i hovedet – og beholder dem der – for tiden. Jeg er træt, jeg har travlt, jeg spilder min tid.

Men det er også fordi der sker mange ting. 

Sidste onsdag f.eks. hvor jeg tog 4 børn på 6 år med hjem fra fritteren. Det endda aftalt spil, jeg havde selv sagt ja og vi havde også glædet os. Men du godeste, hvor var det hårdt arbejde. De var jo A L L E vegne og det virkede ret voldsomt på så lidt plads som vi har. Og de … jamen, de hørte ikke EFTER???? Hvad sker der for det? Det er jo ellers virkelig søde børn, men måske flokmentaliteten tog over? I hvert fald var jeg ret glad da stoffer kom hjem. Og tog over. Og jeg gemte mig i køkkenet og lavede pizzaer. Men først gemte jeg wheelybug´en og bobles krokodillen i soveværelset, fordi en af drengene havde fået den geniale ide, at krokodillen fungerede fint som rampe, hvor på han kunne drøne ned af, med wheelybug´en… av mit trægulv. Undskyld underboer.

Lørdag var jeg på arbejde. Og kom hjem til et hus fuldt af gæster og æbleskiver. Stoffer har fødselsdag her d. 17. så det fejrede vi dér. Nogle af gæsterne blev til aftensmad og det var som altid helt utroligt hyggeligt og sjovt.

Søndag var kristoffer på arbejde. Da far kom hjem tog mor til betyrelsesmøde. Så hvis du er BØFA medlem og læser det her, så kan du regne med at se invitationen til forårets konference i din postkasse i løbet af ugen, for vi fik foldet og kovolutteret alle 450 styks. Yeah LONDON baby!

Jeg har også været på to kurser. Et i chicklit (som ikke gav mig noget, jeg ikke vidste i forvejen) og et om unge og biblioteker, som var virkelig inspirerende og brugbart. Klart en masse vi vil arbejde videre med, på mit biblo.

Jeg er også i gang med alle mulige jule projekter. Krea-hejs. Noget med papir og libertystof og fugle og laminering og perler og snor. Jeg kunne godt afsløre mere nu og her, men så ville jeg blive nødt til at jage jer allesammen og gøre jer tavse.

Sidste mandag var jeg inde og se New Moon igen. Det var 3. gang og det var sammen med de samme to tosser som de to første gange. Men nu er den film også ude af mit system. I stedet er jeg gået i gang med at læse The Host, Stephenie Meyers nye roman.

Og jeg læste den her ude til venstre. Laura Browns CO2 dagbog, 2015. Det er egentlig en ungdomsroman, men jeg er da ung med de unge og elsker at læse den slags. Den er spændende og troværdig og voksne kan sagtens læse den. Den handler om en helt almindelig teenager i London, som forsøger at holde fast i sit liv under de voldsomme ændringer som klimaforandringerne medfører. Det kunne seriøst godt være sådan det kom til at gå herude i virkeligheden.

I går havde jeg Agnes med inde i byen for at bytte et armbånd og købe lidt gaveting. Vi blev fanget mellem en demo med unge entusiaster og så de der 4 meter høje politifolk. Seriøst – hvor meget havregryn har de spist som børn??? Og skal man passe ind i en bestemt form for at få de jobs? Selv de kvindelige af dem var mega store. Nå, men det hele gjorde mig faktisk lidt utryg så jeg skyndte mig at tage metroen ud til forstæderne igen.

På arbejde har jeg travlt med at få forårsprogrammet på plads inden jul, og så har min børnebib-kollega besluttet at gå på efterløn og med restferie osv så stopper hun allerede d. 6.1. Det er da lige om lidt. Helt mærkeligt. Og totalt store sko, der skal fyldes ud dér, så jeg håber vi snart får slået den stilling op.

Så det er det. Travlt med travlt på.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Dit og dat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.