Ak og ve

Jeg er syg. Igen. Er det bare mig, eller er vi hele tiden syge nu? Nej, det er ikke bare mig. Siden jul, og her i januar, har jeg haft flere sygedage og flere barn syg dage end jeg havde hele sidste år samlet!

Jeg orker simpelthen ikke mere nu, men hvad kan man gøre? Vi æder vitaminer og frugt og går i uld og alting. Det værste var i går, hvor jeg havde høj feber og lå i sengen hele dagen og begge børn var også hjemme, men var ikke heeelt syge nok til at ligge apatiske hen… så de sad foran tv´et hele dagen og Klara smurte madder og den slags. Det var fandme ikke nogen god dag.

I dag er de heldigvis friske og er afsted ude i verden og blive stimulerede og underholdt og den slags. Og jeg ligger her og rabler i febervildelse.

Der var mange indlæg jeg gerne ville skrive. Jeg mangler stadig et om en kaffemaskine fra det ydre rum, om to nye bøger jeg har modtaget og glæder mig til at læse, når mine øjne atter kan fokusere. Om mit nye legetøj og afhængighed af app store. Om flytning af blog.

Og om min fætter, der gerne vil give læserne af denne her blog et rigtig godt tilbud.

Og om i mandags, da jeg – også med feber – kørte Klara til Næstved, hvor vi siden august har haft en tid (ja, der er et halvt års ventetid) på børne inkontinens klinikken. Og det gik godt, bortset fra min feber. Men det gik godt og vi håber, det hjælper.

Men jeg orker det ikke. Jeg kan ikke nu.

Jeg kan se Greys Anatomy. Og jeg har haft så meget apatisk sygdom, at jeg allerede er nået hen i sæson 3, siden jeg startede forfra igen for et par uger siden.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Ak og ve

 1. Jette skriver:

  I er langtfra de eneste, der er hårdt angrebet af sygdom. Hjemme hos os er vi nu inde i uge 4, hvor mindst 1 medlem af husstanden er angrebet af snot, hoste, feber, mellemørebetændelse eller andre hygsomme skavanker. P.t. står den på hoste hos moderen og skoldkopper hos sønnike. 18 udaf 36 børn var forleden i vuggestue.
  Man takker sin gud og skaber for gode bedsteforældre. Farmor er i skrivende stund på vej fra det østfynske, for at passe sønnike så far og mor kan komme på arbejdet. Jeg siger til mig selv at det kun kan blive bedre næste vinter. I det mindste vil jeg der være på barsel.
  God bedring til jer allesammen derude

 2. M skriver:

  Bliv rask min kære! Både fordi det vil gøre dig godt, men også fordi jeg vil elske at læse om alle de emner du disker op med i dit indlæg!!!

 3. Fab Annette skriver:

  Øv altså, Julie!! Rigtig god bedring. Jeg er også hjemme i dag, men med Ophelia, der har øjenbetændelse i begge øjne, men alligevel nu ser Ponyo for 3. gang i dag og har dryppet mine øjne med en terning, madder mig med en neglefil (af pap) og også i den grad trænger til at blive rask!

 4. Mette skriver:

  Du er ikke alene!!! Her i familien (far, mor, 3-årig og 7 mdr) har vi på skift været syge siden start dec…. jeg hader at være syg efter jeg har fået børn!!!! Der var en gang, hvor man, når man var syg, kunne lægge sig i sin seng, se masser af TV og hygge sig indtil sygdommen var slut. Nu skal man nærmest være døende før man får lov til at være “den” der skal ligge i sengen og være syg 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.