Alle døre tæller

Røde Kors kører sådan en konkurrence pt., hvor folk kan lave deres egen video, der skal opfordre til at man tager sin tørn og hjælper med indsamlingen på søndag d. 5.10.

Jeg skal så heldigvis til barnedåb hos fætter Jens, men ellers havde vi snakket en del om herhjemme, at Klara er mere end stor nok til at komme med på sådan en tur rundt og stemme dørklokker. Og lære lidt om de sultne børn i Afrika og den slags. Men i stedet tror jeg vi melder os d. 9.11. hos Dansk Flygtningehjælp.

Anyways, så har min boyf. og nogen af hans venner lavet sådan en video. Eller, de har faktisk lavet to, men jeg ved ikke hvad der sker med den anden, om den nogen sinde kommer på nettet. Men den første er på nettet nu, og man kan se den her – eller man kan bare se den her på bloggen. Der er også andre sjove bud, og for ikke at springe i øjnene som partisk (og for de sultne børn i Afrikas skyld, nårrhh) så viser jeg lige en af konkurrenterne også. Fordi der er børn med i deres video, og den er også sjov.

Husk at logge ind og rate for at stemme på dem!! Vi skal vinde den her! Hvem har flest læsere?? JA! Og hvis læsere stemmer mest?? JA! Godt. Kom så i gang!!

Min boyf. og Co.

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=et46Gu1q5ms&hl=en&fs=1]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Alle døre tæller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.