Ankommet

Jeg ligger i min seng, på Continental Plaza, i Orlando, Kissimmii. Jeg er meget meget træt. Kl. er lidt over 21, lokal tid, og hjemme hos jer er den halv 4 om natten. Og det er også sådan det er inde i min trætte, forfløjne krop.

Min tlf. vil ikke finde en teleoperatør, så jeg ved ikke om jeg kan ringe hjem, men det finder vi ud af.

Flyveturen gik rigtig godt, over al forventning, så godt som noget nu kan gå, når man sidder over 9 timer i et sært hult rør, sammen med nogle 100 andre mennesker. Ingen særlig turbulens, masser af gratis drikkevarer og okay måltider. Tjeck ind i Atlanta gik også fint. Der var ingen der blev rektalundersøgt, men Anine blev hevet til side alle de steder der var mulighed for det, og udspurgt og scannet osv. Hun var også den eneste af os med bøjlebh på.

Jeg kan lide palmerne i Orlando.

I morgen står vi op tidligt lokal tid, omkring 6, men vi vågner måske alligevel tidligt pga det her tids-hejs. Hotellets gratis shuttlebus til the magic kingdom, Disney World, kører nemlig allerede 7.30. Det tager en times tid at komme derhen med den, fordi den samler flere op andre steder. Parken åbner kl. 9 og så får vi da noget ud af dagen.

Vi skal i den park med det store lyserøde slot. Jeg vil fotograferes sammen med en disney prinsesse, om jeg så skal imitere disabled child, for at komme til det.

Familie – jeg elsker jer. Jeg låner en tlf og ringer i morgen og så må vi skype. Godnat.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Ankommet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.