Leaving on a jetplane!

Åh, så skal de snart køre mig til metroen. Hvem kommer til at tude mest, Agnes eller mig? Vi får se.

Mange mange tak for alle de gode råd og tips, både her og på mail. Den slags er bare ikke noget man vidste ville ske, når man havde en blog. Jeg behøver ikke engang google – jeg spørger bare her. Og faktisk har det gjort min afgang meget mere rolig og god, for jeg har styr på ting nu. Vandflasker og støttestrømper og madpakke og lydbøger og purl soho og goodies auchless hårelastikker og tusinde andre ting. Bare send videre, for vi bor steder med trådløs internet og vi har bøfa pc´en med.

Husk også at tjekke rejsebloggen for de faglige oplevelser: www.boefa.blogspot.com

Nerver. Åh. Måske skulle man også klæde børnene på, når de nu skal køre en til metroen om lidt. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Leaving on a jetplane!

  1. Uden Relevans skriver:

    God tur blev der sagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.