Biblioteket i Nangijala

Så er jeg ellers kommet ud i sommerlandet. Har afløservagt i Tisvildeleje og kørte hele vejen herop mellem blomstrende træer, så jeg troede jeg var havnet i Kirsebærdalen sammen med Brødrene Løvehjerte. Meget smukt. Og ret langt ude på landet, men alligevel med en del lånere. Måske fordi mini biblioteket ligger sammen med posthuset… og stationen… praktisk.

I aften skal vi i teateret sammen med svigerfamilien og se The Producer. Den har fået gode anmeldelser, men jeg vil godt bevare min borgerret til at være skeptisk indstillet overfor musicals. Vi får se med det, siger jeg.

Jo, vi skrev under i går. Nu skal advokat og bank godkende endeligt og så skal sælger skrive under og penge skal falde og frister skal udløbe uden at nogen fortryder osv. Er altså alligevel ikke ligeså ukompliceret som at købe et par sko. Heller ikke selv om Klara nok så flot sagde til moster Mette i går; vi har købt et hus! Til dig Mette! – da vi spiste sushi ved amager strand, for ligesom at fejre det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Biblioteket i Nangijala

 1. tine skriver:

  Jamen tillykke med det da :-Og god tur i teateret…

 2. Lone skriver:

  Ukompliceret at købe sko?? Not!
  Til lykke med have og tilhørende domicil.

 3. kriss skriver:

  Tillykke! (Blev moster Mette så glad?) forhåbentlig god fornøjelse i aften.

 4. Mette K skriver:

  Var inde at se The Produceres i slutningen af april og du skal nok forberede dig på at den er lang… Der kunne godt være kortet af hist og pist… Scenografien derimod er helt fantastisk, flot, grandiøs og overdådig. God tur og tillykke med hus/lejlighedskøbet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.