Ansvar

Nogen gange bliver jeg jo meget rørstrømsk. 

Og når man kombinerer det med en ansvarsfølelse, så er det lige ved at gå helt galt. Så kan jeg f.eks. næsten ikke skrive blog mere, fordi det bliver for stort.
Sagen er den, at jeg har fået så mange søde kommentarer igennem den der blog spørgeskema undersøgelse. Sjovt nok er det mest fra folk, som aldrig kommenterer her på bloggen, dvs. det er mere anonyme læsere. Jeg ved ikke, hvorfor de ikke kommenterer her, men det er også deres egen sag.
Jeg synes bare, at de/I skal vide, at de kommentarer bliver jeg rigtig rigtig glad for. Tænk, at gøre sådan en forskel for så mange. Og hvis I er glade for mig, så er det intet imod, hvad jeg føler for jer! Jeg er meget glad for jer, meget taknemmelig over at I kan bruge mit hoved- og haleløse sludder for en sladder til noget og helt rørt. 
Der sidder folk der ude, som bliver underholdt, bekræftet og afhængige af min blog. Der sidder udlændinge og lærer dansk sprog og hverdagsliv at kende! Der sidder mænd, husmødre og seriøse forskere. Den slags kan jeg slet ikke stå for 🙂
Klara og jeg har fri i dag og skal lege med Philip og hans mor og hans lillebror. De holder også lige øje med Klara, mens jeg skal i banken og kort forbi ejendomsmægleren. Den del af dagen er simpelthen så håbløs. Vi kan lige så godt indse det. Jeg får aldrig solgt den lejlighed. Jeg får gæld, ud over kreditforeningen, og det var ikke meningen. (hm – det rimer – man kunne skrive et digt om sin gæld…)
Nå, men kom – vi siger det sammen: det er BARE penge!
Man har sit smukke barn, sin søde kæreste og sit gode helbred, ikke? Det andet dér, det er bare penge. Det ER bare penge. Det er bare PENGE. Nårh ja, og vi kan også messe det andet mantra for mødre – kom, råb det med mig; det er BARE en fase!
Hell, måske kan Klara overtage den, når hun en dag flytter hjemmefra? 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Ansvar

 1. Julie skriver:

  Er de der lange lån ikke lige kommet egentlig??
  Og Bodil, vi har overvejet begge dele meget nøje, men det kan ikke betale sig for os. Vi har en meget billig aftale med den nuværende mægler, fordi den er lavet i opgangstider (for et år siden) og mht fremleje, så kan det ikke lade sig gøre – ikke på den lovlige måde i hvert fald. Det er for svært at få folk ud igen og for meget bøvl med skat.
  Snakken med banken gik godt i dag, og jeg har det bedre igen.

 2. Malene skriver:

  Hej Julie
  Altså kryds lige fingre for at de der 50 årige lån snart kommer, for så skal du bare se, så kommer der gang i bolighandlen igen… for så har de fleste råd til at være med igen….

 3. Bloggerella skriver:

  Måske skulle du bare købe nogle flere ejendomme og slå dig ned som udlejer eller ejendomsadministrator og så bijobbe som bibliotekar?
  Spøg til side, mon ikke der kommer lidt gang i forældrekøbene igen?

 4. Karen skriver:

  Julie, du har også et (halvt) hus! Om det så er i gæld eller ej, så har du det jo stadig 🙂
  Og det ER bare penge.

 5. Moster Tulle skriver:

  Sådan har vi også måttet sige – Det ER BARE penge, men hold K. hvor er det irriterende og frustrerende. Krydser for et snarligt salg….

 6. Bodil skriver:

  Har du overvejet at fremleje lejligheden indtil den bliver solgt?? Eller hvad med at skifte mægler?

 7. Ibz skriver:

  Også x-ede fingre herfra :o)

 8. Bodil skriver:

  Ærgerligt. Godt det gik fint i banken 🙂 Og så krydser jeg fingre for at lejligheden bliver solgt – snart.

 9. Lone skriver:

  Leje ud er en meget vanskelig sag, fordi det ikke er juridisk gangbart at lave klausuler der hedder ” indtil den er solgt”. En lejer er ufatteligt svær at smide ud, og tidsbegrænsede lejemål kan (så vidt jeg ved) kun lade sig gøre hvis man fremlejer. Og det kan man kun med en lejlighed man selv lejer…dvs, når man er ejer, så er det udleje og ikke fremleje. Så – jeg kan godt forstå Julie ikke tør leje den ud 🙁

 10. Sanne skriver:

  Kan den lejes ud? Altså bare mens du venter på at få den solgt jo!! Ellers kunne du tilbyde den til de unge der nu er uden hus – i bedste fald kommer “fonden” og tilbyder dig 5,7 millioner for den. I næstbedste fald besætter de unge hele huset, der så ryddes og du får en erstatning for lejligheden. I værste fald besætter de kun lejligheden og du ender med at blive talkvinden der skal argumentere for hvorfor de skal ud af din lejlighed selvom du faktisk ikke bruger den.

 11. julie skriver:

  Præcis – endelig en, der kunne forklare det bedre end jeg selv kan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.