Arbejdsløs dag 3

Nårh nej – 4? 5? Aaaarggh, har mistet al tidsfornemmelse allerede.

Har netop snakket med a-kassen, som helt undtagelsesvist vil gøre mig en tjeneste og gradbøje reglerne, eftersom jeg var i god tro, da jeg sagde op. Og selv om jeg kunne have fået supplerende dagpenge indtil marts. Ihh tak, idioter, fordi I vælger ikke at ruinere mig pga jeres egen fejl. Assclowns. Nej, ok, det var da pænt af dem.

Er på vej ud af døren til møde med vikarbureau adecco. Bare for at prøve det også.

Tager bagefter forbi den her butik og ser på smykker og kjoler. Bare rolig, det er rimelige priser. Og jeg skal ikke bruge alle sparepengene, for jeg har som kernekunde modtaget en invitation til forårsreception hos dem her, i morgen. Og uhh, det er mit yndlingssted i verden. Næst efter saunaen ude i træningscenteret. Og Bjørnø.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Arbejdsløs dag 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.