Arbejdsløs dag 3

Nårh nej – 4? 5? Aaaarggh, har mistet al tidsfornemmelse allerede.

Har netop snakket med a-kassen, som helt undtagelsesvist vil gøre mig en tjeneste og gradbøje reglerne, eftersom jeg var i god tro, da jeg sagde op. Og selv om jeg kunne have fået supplerende dagpenge indtil marts. Ihh tak, idioter, fordi I vælger ikke at ruinere mig pga jeres egen fejl. Assclowns. Nej, ok, det var da pænt af dem.

Er på vej ud af døren til møde med vikarbureau adecco. Bare for at prøve det også.

Tager bagefter forbi den her butik og ser på smykker og kjoler. Bare rolig, det er rimelige priser. Og jeg skal ikke bruge alle sparepengene, for jeg har som kernekunde modtaget en invitation til forårsreception hos dem her, i morgen. Og uhh, det er mit yndlingssted i verden. Næst efter saunaen ude i træningscenteret. Og Bjørnø.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Arbejdsløs dag 3

 1. kriss skriver:

  ASSclowns…….
  Nå men hvordan gik det så hos vikarberauet? nysgerrig er man jo

 2. kriss skriver:

  Øhm – hvad var deres udgangskupnk? – at give dig 5 ugers karantæne fordi du har sagt op – fordi du ikke kan blvie ved at få supplerende dagpenge? – ja, jeg er lutter spørgsmålstegn…….Havde de fortrængt at fortælle dig at du kunne få supplerende en måned mere?
  Assclowns er et rigtig godt udtryk i denne situation.
  knus

 3. Lone skriver:

  Ved du hvad, min svigermor har udsigt direkte til Lyø, Ærø og i godt vejr, Als. Om sommeren suser vi i speedjollen over og pic-niccer på Lyø. Så er det ok at holde sommerferie der

 4. Maya skriver:

  Angående den der sauna… hvornår skal vi se på den igen`?

 5. Julie skriver:

  Kriss – deres udgangspunkt var, at de pludselig syntes, jeg havde sagt op for tidligt. De sidste tre gange jeg har snakket med dem har de sagt d. 5.2. og da jeg så ringer d. 2.2. for at fortælle at NU har jeg sagt op, så siger de pludselig, at der da er supplerende til engang henne i marts. Så ud over at jeg kunne have beholdt mit rare job en md mere, så kom de så også i tvivl, om jeg skulle i karantæne, for at have sagt for tidligt op. Men nu giver de mig så venligt nok dispensation, fordi jeg handlede i god tro. Suk.

 6. Julie skriver:

  hej Maria – nyt at se dig kommentere 🙂 Nej, det var fordi jeg skulle skrive den i min nye adr.bog. Kommer du snart forbi?

 7. Maria skriver:

  Jeg vidste da ikke at du var blevet arb.løs er det derfor du ville have min adr?
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.