At være ledig er et job i sig selv…

Nu har jeg jo mine 11 timer om ugen fra 1.8. – men for at få supplerende dagpenge, skal jeg melde mig ledig og være aktiv søgende efter en fuldtidsstilling.
Men først skal alle formularer og blanketter udfyldes. Først en frigørelsesattest, så en ledighedserklæring og en fraværsattest, lønsedler fra de sidste 14 mdr. i mit FORRIGE job, kopi af skattekort, kopi af ansættelseskontrakt og opsigelse fra mit forrige job, kopi af ansættelseskontrakt fra mit nuværende job samt arbejds-skema for mit nuværende job… Der skal jo nærmest ansættes en ekstra person bare til at forklare mig, hvordan alt det skal udfyldes! På trods af, at jeg jo altså har gennemført en videregående udd. så er det ikke umiddelbart til at gennemskue alle deres snørklede formuleringer og spørgsmål. Og da slet ikke med amme-hjerne!

Jeg brugte to timer af min arbejdstid på det i dag, og rendte over på personalekontoret 3 gange, for at få hjælp til at tyde spørgsmålene… og jeg er ikke engang færdig. I morgen skal jeg have kopieret alle de ting der skal kopieres, og jeg VED jo også, at når jeg så har sendt de 8 kg. papir ind, så ringer de om at de mangler formular ER286 og en kopi af mit pas vendt på hovedet, eller sådan noget… Og det er hvis de er flinke!!! Der kan også ske det at jeg ikke hører noget fra dem, og så opdager jeg først sidst i august når jeg står med løn for 11 timer og ingen dagpenge oveni, at de ikke vil udbetale dagpenge, fordi de mangler en eller anden oplysning, som jeg ikke var klar over, at de manglede…
Og så fik jeg også meldt mig ledig på AF's hjemmeside – det var da heldigvis rimelig let at man kunne gøre det der, online. Men man skal sørme også lave et CV og lægge i deres job-bank. Som om AF nogen sinde i hele universets historie har formidlet et job til en bibliotekar??? Men det skal man altså. Spilde alle folks tid, det er hvad man skal! Og så vil de jo have, at jeg skal søge fuldtidsstillinger (som der næsten ingen er af) og spilde alle folks tid, med mine med-vilje-dårlige-ansøgninger (for jeg vil jo ikke have noget andet job – jeg HAR jo et og jeg vil have flere timer DER).

Nej, jeg egner mig ikke til at være i det sociale system. Jeg fristes til at flytte til england og ikke have et personnummer – med mindre de er begyndt på det derovre nu?

Torsdag aften grillede vi burgere og pølser nede i haven, sammen med martin og sofie. De havde 3 petit bateau body'er med til klara, og de er rigtig fine! Maden var lækker og vejret perfekt og Klara fik en lille ny veninde, på 16 mdr. Hun hedder Amin og er mulat – hendes mor er dansk og hendes far den mørkeste afrikaner JEG har set 🙂 De var vildt søde mennesker og Klara tilbragte det meste af aftenen ovre ved deres bord, sammen med Amin. De grillede også. Jeg har faktisk tit set dem og nikket venligt til dem, ovre på deres altan, som er i højde med vores, så det var rart at snakke lidt med dem.
Kristoffer har muligvis knækket koden til Klaras urolige nætter her på det sidste. Han mener det evt startede samtidig med at han begyndte at give hende appelsin hver dag, så hun har nok haft ondt i maven? Hun har faktisk også skidt flere gange om dagen, og hun plejer at nøjes med en… så nu er hun appelsinfri for en tid 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.