2. kapitel i dagpengedramaet…

Ja, så fik jeg så brugt en god del af min fredag på at færdiggøre alle formularer, kopier osv. Det lykkedes mig faktisk at gennemføre det og jeg tror det hele kom med og alt er korrekt udfyldt.

En kort overgang var det oppe at vende på børnebib-kontoret, om vi ikke skulle lave en lille hurtig ceremoni nede ved postkassen – evt. noget med et køligt glas hvidvin, nogen raketter og en lille rituel bønne-dans, for at ønske konvolutten held og lykke på vej ind til a-kassen, men vi valgte at lade være. Det er trods alt strandvejen det her – vi ville ende op med et permanent tilhold, for utilbørlig opførsel i det offentlige rum.

Men for at det ikke skal være løgn, så fandt jeg – i min jagt på ting der skulle kopieres og sendes med – en fin konvolut fra a-kassen… det var såmænd bare kontingentopkrævningen for juli kvartal, som jeg IKKE havde betalt!!!
I 10 min. svedte jeg angstens koldsved og gik helt helt i panik – jeg ved jo godt, at hvis man ikke betaler, er man ikke længere medlem – og nu har jeg jo endelig BRUG for deres ydelser!!!
Jeg ringede til dem, men der var lukket efter 15. Så sendte jeg dem en mail – og SÅ vendte jeg giro opkrævningen om, og læste at man da får en advarsel – et rykkerbrev – før man bare er ude i kulden… pyhaa… fik straks betalt over netbank, og så skulle det nok gå.

Klara havde hygget sig på amagerstrand hele dagen i går, med farmand og nogen venner. Hun er altså et lidt sært barn… f.eks. havde de stået i kø ved is-kiosken, og så sidder Klara på stoffers arm, vender sig mod dem der står bag ham, og rækker ud efter to vildt fremmede piger!!! Så vil hun bare over til dem!! De blev lidt overraskede, men tog i mod hende og synes det var lidt sjovt (som stoffer bemærkede – man kan vist score rimelig nemt med en baby på armen… ja, tak, men vist kun hvis man er en mand – de enlige mødre har vist en anden opfattelse af den sag??)
Men er det ikke sært at Klara så gerne vil over til fremmede?? Burde hun ikke have lidt mere seperationsangst?
Vi var inde på, at hun måske savner mig, fordi det hele tiden er kvinder hun vil over til? Hun sad også ved stoffers vens fætters kæreste (gymnasieelev ved navn laura) hele eftermiddagen og hende har hun aldrig set før.
Er der noget galt? Har mit barn ikke knyttet sig til sine primære omsorgspersoner??? Eller er hun bare meget tryg og udadvendt? Jeg synes, det er sært.

Natten indeholdt en skrigeperiode igen, fra 03 til lidt over 4… jeg tror altså det er de vitaminpiller, for jeg huskede at give hende en i går aftes igen. Kan de der kemisk fremstillede vitaminer ikke også være hårde ved maven? Det var de i hvert fald ved min mave, da jeg var gravid og jeg måtte gå over til sådan nogen organisk fremstillede. Gad vide om man kan finde sådan nogen til børn?

Ellers er jeg på arbejde i dag – det er nu meget hyggeligt sådan en fredelig lørdag. Det bliver værre i vinterperioden, hvor vi også har åbent søndage… men så har jeg jo fri mandag og tirsdag og fredag. I aften får vi gæster til grill igen og i morgen er der nd-juni-2003 cafe, på salo's.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.