Børnefilm festival

I dag har vi været i Kgs. Have sammen med Sara fra vuggeren og hendes mor og lillesøster. Vi så noget musik-teater, og kl 11 gik vi over i cinemateket og så film!

Stor, stor succes! Vi sad på røde puder (eller, de 2 årige af os gjorde) i mørket og så tre små film, som til sammen varede en halv time. Først to små tegnefilm og så en rigtig børnefilm (hænderne op! – den har også været vist på tv engang) Klara og Sara sad og holdt hinanden i hånden i mørket, så de har da fuldt ud forstået konceptet Biograf. Ind i mellem grinte de, men mest sad de med øjne på stilke og var helt stille og koncentrerede. Det er ikke sidste gang vi har gjort det – og så var det GRATIS! Man skulle bare reservere billetterne.

Bagefter nød vi en tår vand og en leverpostejmad i foyeren, og så kom stoffer og overtog Klara og fulgtes med sara og fam. hjem, mens jeg tog videre på arbejde. Hvor jeg er nu. Suk. Endnu en sen eftermiddag, men det er da rart med de ekstra timer.
I aften skal vi ud i marias kolonihave og spise, og møde hendes nye kæreste, en afghaner fra Berlin. Håber sådan, at det er grillvejr. Bare lidt.


Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Børnefilm festival

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.