Dagen har oppet sig

Det er nu altid så dejligt fredeligt at være på arbejde 🙂

Og så har jeg fået ros, meget af en kollega, og endnu mere af en "kunde", låner, bruger – hvad vi nu kalder dem. Det er bare det bedste, når de tror man er en eller anden form for detektiv eller magiker, fordi man finder lige præcis det de mangler, og som de egentlig ikke troede fandtes. Det er det bedste! Det er min yndlingsdel af jobbet. At overraske dem, og give dem lidt mere end de forventer.

Der kom også en dame og spurgte efter en som hed Julie, og det er jo mig. Det er fordi jeg har hængt et opslag på bibliotekets opslagstavle, om at jeg gerne aftager kvalitets børnetøj str. 2 år. Guderne skal vide, at de vælter sig i dyre mærkevarer her i området, så hvorfor ikke ligeså godt købe noget af deres brugte? Ofte kan man jo slet ikke se, det har været brugt. Rimelig genial ide, synes jeg selv.

En anden ide, jeg fik en morgen jeg vågnede, var at jeg har brug for en mentor. En eller anden, som er der hvor jeg gerne vil være om 10 år, og som kan svare på alle mine ret konkrete spørgsmål og måske også nogen af de mere udefinerbare. En som kender verden, branchen, livet. Og som gerne vil dele sine erfaringer. Jeg har også en ide om, hvem jeg gerne så det skulle være, og en eller anden dag samler jeg mod sammen og sender hende en mail. Det er jo så brugt indenfor det private erhversliv, med kvindelige mentorer til de unge kvinder på vej op, så hvorfor ikke også indenfor den mere kreative branche? Ja, jeg vil gerne skrive den bog. Er faktisk i gang, men har maaaange spørgsmål som hele tiden blokerer.

Og så tror jeg babysitter spørgsmålet har løst sig. Tror Maya, all star champion, træder til. Guderne skal vide, at de har pingu/kuma dvd'er nok til at underholde Klara indtil hun skal konfirmeres… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Dagen har oppet sig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.