Babyer, Dylan og Seinfeld

Det er jo en genial tv aften på DR1 i dag!

Startede med dokumentar om babyer og deres udvikling, og gæt hvem der tudede sig igennem det? Fordi babyer er så søde og fjollede og tumpede at se på, og lækre og uskyldige og modige og naive og livsglade og umiddelbare og lige til at spise.

 Og så om lidt kommer der en katastrofe-serie. Jeg ELSKER jo dårlige katastrofefilm, så mon ikke også en serie er ok. Den handler om noget med, at solen er ved at eksplofandemedere og så går det rent galt for os alle sammen osv. Og der er kun een ting som er bedre end en dårlig katastrofefilm. Det er en dårlig katastofefilm med Luke Perry på rollelisten. Bedre (dårligere) bliver det simpelthen ikke. Tak DR1 fordi I skal spare…

dylan 

Og sidst, men sandelig ikke mindst, slutter vi aftenen af med det allerførste afsnit nogen sinde af serien Seinfeld. Vi er mange der allerede elsker den serie, og så er der en del som slet ikke kan se det sjove i den. Til dem vil jeg sige – giv den en chance mere måske? De første par gange jeg zappede ind i et afsnit for mange år siden, synes jeg også det var noget underligt noget. Synes de var latterlige, og slet ikke spor sjove. Men jeg blev klogere. Og nu elsker jeg Seinfeld, men allermest elsker jeg Kramer og Elaine. I en periode ville jeg rigtig gerne være Elaine, fordi hun er så skræmmende. George Costanza er også alle pengene værd. Og jeg ser frem til at se alle afsnittene fra starten og til slut, for det har jeg aldrig prøvet før.

the cast 

Tak Dr1.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Babyer, Dylan og Seinfeld

 1. Marie skriver:

  Guuud, kommer Seinfeld på Dr1. Bedste serie, EVER!! Elsker Costanza. Og Elaine…jamen og Jerry. Elsker dem allesammen.

 2. Mariahønen skriver:

  Jeg er vist en af dem som slet ikke kan se det sjove i Seinfeld, og jeg har givet den masser af chancer. Tilgengæld elsker jeg House M.D. serien, med dens tørre humor. Klovn – dont get me started – hader den!
  Men det er jo nok egentlig meget godt at vi ikke alle har den samme humor – på den anden side ville det være nemt for dem som køber programmer hjem.

 3. Bodil skriver:

  Nå er det en katastrofe-SERIE, så kan jeg bedre forstå at der efter en time (da jeg gik i seng) ikke var sket noget-som-helst.. Bortset fra at det hele var tåkrummende dårligt!!!

 4. Suzy Q skriver:

  Så bare vent til mandag, Juliet.. Der kommer endnu en katastrofe-mini-serie – PÅ TYSK! Så blir det først rrrrrigtigt uhyggeligt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.