Kvalme

Yessir, så kom kvalmen også.

Der skete det, at jeg var til bestyrelsesmøde i det der BØFA, og så fik vi en god frokost. Der var bl.a. noget bressola, som jeg normalt godt kan lide. Med parmesan på og den slags. Jeg spiste to skiver, men med den sidste skive, syntes jeg pludselig, at det da egentlig smagte ret meget sådan som abegrotten inde i Zoo lugter…

Det er ikke helt godt. Og så kunne jeg ikke spise mere af det.

Så holdt vi møde nogle timer mere, og jeg begyndte at blive helt træt. De andre sagde også, at jeg så ret bleg ud. Og så kom kagen. Som jeg ellers havde glædet mig til.

Men da den stod der, med nødde-makronbund, alt for meget flødeskum og friske jordbær på toppen, så blev det bare for meget. Puha, jeg skulle ikke have noget. Og de var også nødt til at flytte den, så den ikke stod lige foran mig.

Så hjem med tog og til sidst et proppet s-tog – hvor alle folk bare stank af røg, parfume og alkohol. ALLE!!!! Jeg er helt smadret.

Og så har min søde kæreste lovet at køre mig i aften, for jeg er blevet inviteret i biffen for at se den der nye film om Jane Austen – Becoming Jane. Og det vil jeg ikke gå glip af. Så han kører mig, og så tager jeg en taxa hjem! Tror simpelthen jeg ville dø, hvis jeg skulle med mere offentlig transport i dag.

Men velkommen kvalme. Så kan man jo håbe at madglæden stopper, så jeg ikke ender med en kampvægt over det sædvanlige. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Kvalme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.