Kvalme

Yessir, så kom kvalmen også.

Der skete det, at jeg var til bestyrelsesmøde i det der BØFA, og så fik vi en god frokost. Der var bl.a. noget bressola, som jeg normalt godt kan lide. Med parmesan på og den slags. Jeg spiste to skiver, men med den sidste skive, syntes jeg pludselig, at det da egentlig smagte ret meget sådan som abegrotten inde i Zoo lugter…

Det er ikke helt godt. Og så kunne jeg ikke spise mere af det.

Så holdt vi møde nogle timer mere, og jeg begyndte at blive helt træt. De andre sagde også, at jeg så ret bleg ud. Og så kom kagen. Som jeg ellers havde glædet mig til.

Men da den stod der, med nødde-makronbund, alt for meget flødeskum og friske jordbær på toppen, så blev det bare for meget. Puha, jeg skulle ikke have noget. Og de var også nødt til at flytte den, så den ikke stod lige foran mig.

Så hjem med tog og til sidst et proppet s-tog – hvor alle folk bare stank af røg, parfume og alkohol. ALLE!!!! Jeg er helt smadret.

Og så har min søde kæreste lovet at køre mig i aften, for jeg er blevet inviteret i biffen for at se den der nye film om Jane Austen – Becoming Jane. Og det vil jeg ikke gå glip af. Så han kører mig, og så tager jeg en taxa hjem! Tror simpelthen jeg ville dø, hvis jeg skulle med mere offentlig transport i dag.

Men velkommen kvalme. Så kan man jo håbe at madglæden stopper, så jeg ikke ender med en kampvægt over det sædvanlige. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Kvalme

 1. Sifka skriver:

  Håber filmen kan ta’ lidt af kvalmen. Den skulle vist være ret god.

 2. sofie skriver:

  Det er bestemt ikke den slags film jeg ser flest af, men blev inviteret ud. Og hvor er den dog bare super-dejlig-god! Kærlighed, kærlighed, kærlighed! Skønt at svælge i!!!

 3. Æv – føler med dig. Får helt kvalme ved tanken. Har hørt at håndledsakupunktur skulle hjælpe. Virker for 80% (selv var jeg naturligvis blandt de sidste 20%.) Måske er det forsøget værd, for det er da bare for ækelt det andet.

 4. tine skriver:

  Så i min lokale børnetøjsbutik nogle armbånd som skulle skulle holde kvalmen væk. Ekspedienten var gravid og brugte det, hendes kvalme var forsvundet. Så hvis du gerne vil kunne nyde alle sommerens jordbærkager 🙂 var det måske en idé at finde sådan et armbånd.

 5. Dorthe skriver:

  Stå på hovedet, drej 4 gange rundt om dig selv, og lad dig falde ned over bøjet nakke – for at ende direkte på ryggen med et stort grin. Det gør Katrine tit, og hun har ALDRIG kvalme, så mon ikke det også ville virke for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.