Babys blå bog – 5 ugers US

Så har Agnes været hos doktoren i dag og fået sin 5 ugers undersøgelse. Den klarede hun virkelig flot. Både lægen og reservelægen som var der, var helt vilde med hende. Ih og åh og næh og uh og hun var jo så VÅGEN og så kvik og så dejlig og så stor og tyk de rette steder – lovprisningen kendte ingen ende – så jo, hun ER altså Vanløses sødeste baby – i hvert fald af pigerne.

Babydata:

Fødselsvægt 3624 – 5 uger 4850 – meget fin stigning.

Fødselslængde 52 cm – 5 uger 57 cm! En cm om ugen, ikke noget at sige til at hun vokser ud af tøjet! Skal hun mon være højere end sin mor? Ja, så er der jo faktisk kun godt 100 cm igen…

Hovedomkreds ved fødsel 35 cm – 5 uger 38 cm.

Favorit hobby: at stirre på bogreolen

Yndlings restaurant: Hooters

Wellness favorit: fodnusning

Efter doktoraftalen gik vi en lang tur med vognen, og endte i metroen og tog til Frederiksberg. Jeg var i Aniel efter natursut, da Agnes faktisk er et suttebarn efterhånden. Hun er allerede glad for sin naturlige sut. Så kan hun jo gnaske på den, når hun ligger i sin økobomuld strækvikle, den lille øko-snob.

Efter Aniel kom jeg forbi et par børnebikse med lidt restudsalg, og det kom jo så også Agnes til gode. Jeg fandt faktisk også en top og en cardigan til mig selv. Ret lang tid siden, jeg har fået noget. Og det her er rigtig forårsagtigt, og cardigan´s er meget praktiske når man ammer.

Da jeg blev sulten købte jeg en frokost-sushi menu og en vand, og sad så på en bænk i solen og var totalt meget på barsel. Man burde have taget et foto af scenariet, da der kort efter kom en temmelig usoigneret mandsperson, og satte sig ved siden af mig, mens han nød en smøg og en tuborg. Billedet skulle have heddet Kontraster i hverdagen. 

Så tog vi hjem, og eftersom NOGEN har fået penge tilbage i skat og derfor skyndte sig i babysam i forgårs efter de lækre super nova alarmer, så kunne den samme NOGEN lade sit barn sove videre ude i haven, da vi var vel hjemme. Og sådan endte hun så med en lur på 4 timer i alt. Hvem skal man mon knalde heromkring, for at få ungen til at gøre det samme om natten også?

Klara har stadig ikke fået feber, hvilket er virkelig sært, nu hvor hun har den diagnose synes jeg. Hun var til tjek i går, og overlægen sagde at han nu stadig var sikker på, at det var PFAPA, og at vi bare skal komme næste gang hun får feber. Og så fik de en tid til tjek om 6 mdr. også.

Og så fik jeg jo min socialisering i går. Vi var nogle februar mødre fra netbabyklubben, som mødtes hjemme hos en, og spiste brød og dikkede babyer og prøvede vikler og slynger. Det var virkelig hyggeligt, og lige hvad jeg trængte til. Det er da godt man kan arrangere sin egen mødregruppe, når det offentlige er så langsomt.

Og nu! Til frikadellerne! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Babys blå bog – 5 ugers US

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.