Beauty

Hen over sommeren har jeg også læst i et par fagbøger. Ud over dem med opskrifter (der tager sig af min kost) og dem om taknemmelighed og åbne hjerter (der tager sig af mit hoved), så har jeg nydt at læse Anettes bog om at slippe rynkehysteriet. Jeg har fulgt hendes dejlige og informative blog i mange år, og det er oplagt at udgive hendes viden på bog!

20130829-113427.jpg

Jeg har altid joket med, at jeg fylder mine rynker ud indefra. Og det har jeg gjort. Men nu hvor der ryger nogle kg., blev jeg bange for, om jeg så ville få slap hud og flere rynker. Derfor er det dejligt at læse Anettes kloge og velformulerede bog. Den er overskuelig og skrevet på en måde, så man orker at læse den og forstår budskabet. Samtidig med, at det er bakket op af eksperter.

Og så får den på en eller anden måde tingene til at se mindre sort ud? Det går nok. Du er sq okay. Det er den følelse jeg får, at at læse Anettes bog. Der ER ikke noget hokus pokus. Bare en masse lækker mad og gode ting. Og det handler ikke om at ligne en 24 årig, tvært imod. Det handler om at være god mod dig selv, og acceptere det du har. Og få det bedste ud af det.

Der er korte interviews med kendte personer med god hud. Jeg er glad for at de er så korte, for det kan være interessant nok at høre om andres rutiner og tips, men jeg får rigeligt af den slags fra dameblade. Så hellere et fint langt kapitel om og med Ole Henriksen, som er en mand der ved, hvad han taler om. Og jeg synes også det er interessant med de skuespillere der fornægter fillers og botox osv., selv om det er svært i deres branche.

Men det bedste ved bogen er alle de konkrete fakta. De og de fødevarer er gode kilder til de og de vitaminer og det er vigtigt fordi sådan og sådan. Kort og præcist beskrevet. Det kan jeg lide. Det kan jeg bruge til noget. Jeg bliver klogere på parfume, parabener, silikoner og de ti ingredienser der virker mest effektivt.

Jeg har fulgt lidt med ovre hos Erica, der har testen bogens tips på sig selv. Meget interessant. Dag 1 og her er dag 17.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Beauty

 1. Jeg tror, jeg smelter. Og gemmer blushen væk i dag.

 2. Sanne skriver:

  Jeg købte den også med det samme. Rigtig go’ weekend. 🙂

 3. Erika skriver:

  Jeg burde give Anette en medalje for, hvad hun ved at skrive den bog har gjort for min hud. Jeg interesserer mig ikke for skønhed, men jeg læste bogen, og nu kan jeg huske nogle vigtige pointer og har fået mig en (når-jeg-husker-det-) rutine, og det har gjort mig langt gladere for mit eget spejlbillede. 🙂

  • thejulesrules skriver:

   Det er bare dejligt Erika! Jeg gør heller ikke det store ved min hud og bruger næsten ikke make up (daglig mascara tæller jo ikke), men alt det med kosten er god Info. Folk synes jeg ser bedre ud for tiden.

 4. understjernerne skriver:

  Øj, det lyder så overkommeligt at selv jeg kan overskue den bog, den må på ønskelisten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.