Uden ord

I dag læste jeg en artikel på internettet. Jeg vil ikke linke til den. Men der stod, at Henry Cavill skal spille Superman igen, i en ny film. Og at Ben Afflek skal spille Batman. I samme film. Samme film?! Det stod der.

Og jeg mener, en ting er, at jeg havde sådan en dag i går, hvor jeg virkelig håbede at det fælles personalemøde ville blive afbrudt af de der vilde, villige vikinger, der er fuldstændig ligeglade med dagsordener og mødedisciplin. Noget andet er, at jeg for ikke mindre end 3-4 dage siden, lavede sjov med hvor perfekt det ville være med Henry Cavill og Ben Afflek i samme film. Og helst med nogle scener hvor de bytter tricot og masserer hinanden. Og nu sker det??? Tak Univers!

“JEG ER SUPERMAN! JEG HAR MEST SKÆG!!”

“NEJ! JEG ER BATMAN! JEG VINDER ALTID!”

“kom herover og smid tricot´et drenge, så afgør vi sagen med næverne!”

Se DER var en film man godt gad se!

Dette indlæg blev udgivet i Humor og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Uden ord

  1. Sanne skriver:

    PERFEKT!!! 🙂

  2. Løvinden skriver:

    Jamen det er jo fantastisk:-)
    Superman/Batman-konstellationen lover betydeligt mere lækkerhedsfaktor end Spies/Glistrup (som til gengæld må være skide god på så mange andre planer)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.