Bedøvet

Kæft mand, har lige været ved tandlægen. Sikken en omgang. Går ellers troligt hvert havle år, men det forekommer mig, at efter jeg var gravid og fødte, så er tænderne bare endnu en del af mig, der forfalder med et sindssygt opskruet tempo. Man vender ryggen til i et par mdr. og pludselig skal to plomber skiftes, og ups, inde bag den ene er der et hul også – det stopper bare aldrig.

Konsekvensen af det, er så at jeg sidder her som en anden savlende Quasimodo og har slagside mod venstre. Kan ikke mærke noget fra venstre øre og helt ud i tungespidsen. Og er knap 2000 kr. fattigere. Hvilket bare er ALLEtiders, især fordi jeg også, af helt – for mig – uforståelige årsager, skal betale omkring 7000 kr. tilbage i skat. Hvordan kan det ske? Efter 1½ år på delvise dagpenge må jeg da have tjent MINDRE end jeg plejer??? Men er det ikke skønt med alle de seriøst kedelige udgifter? Nu må det der med skæbnen godt snart ske, I ved, det der med at pludselig dukker der uventede penge op fra anden kant og redder hele foretagendet. NU.

Håber at min slagside er væk inden i morgen, især fordi jeg ikke må spise inden den er væk, men også fordi i morgen får vi besøg af en fotograf. Hun skal tage billeder af mig og Klara og den bærbare, til den der artikel om netmødregrupper i Mama. De siger, at den endnu ikke er fastsat til nogen bestemt udgivelse, men jeg skal nok sige til, når jeg ved mere. Håber i hvert fald bare, at hun tager nogle gode billeder, hvor man ikke kan se min mave, eller mit rod eller min savlende tunge der hænger ud til venstre. Ikke det look jeg går efter. Oppustet rodehoved med hunde-grin. Alletiders.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bedøvet

  1. Lone skriver:

    Hold da op…de svømmer da ikke samme dag de falder i vandet!! Spændt på hvornår (OM) jeg nogensinde ser en fotograf her.. ville være synd at spilde artiklen, for den er god.
    Nus nus, stakkel…. Når du engang bliver 30 bliver det bedre – jeg har ikke fået boret en eneste gang siden JEG rundede, så jeg nøjes med 116 kr hver gang.

  2. Jens skriver:

    Det er synd for dig – god bedring :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.