Begavet

Er I KLAR over, hvor svært det er, altid at skulle finde på en god overskrift??

Nå, det var så den tredje samtale i denne uge. Den gik rigtig godt – måske, er jeg ved at være talt varm? De var søde og afslappede og havde nogle rigtig gode spørgsmål, som var gode at tage afsæt i. Og på et tidspunkt blev chefen lidt forvirret og sagde "øh, jeg tabte lige tråden, men det er bare fordi du er så inspirerende!" YES! Tak, endelig er der nogen der får øje på det! Jeg får svar i eftermiddag, så jeg har et rimelig anstrengt forhold til min telefon nu. Var lige ved at skrige, da den ringede før og det var min svigermor. Som kommer i aften og overnatter her til i morgen, fordi hun skal med til fastelavn i Klaras vuggestue. Hvorfor jeg burde gøre rent og rydde op, og ikke sidde her. Surt show.

Samtalen fandt sted ret langt nordpå, så langt nordpå faktisk, at der lå sne over det hele. Det kom lidt bag på mig, men det så pænt ud derude på landet. Da jeg kom hjem lå der en lille pakke indenfor døren. Så jeg var lidt for hurtigt ude i går, med det der pjat om, at det er tanken der tæller osv. Gaverne tæller virkelig også! Og det er helt officielt nu, at vi elsker Ann Foberg. 2 – TO – fiiine armbånd, ligesom dem jeg viste jer billeder af! Pakket ind i sort silkepapir, helt ligesom når man bestiller noget fra www.net-a-porter.com og lukket med et sort sommerfugle klistermærke. Nu sidder der sikkert en masse kyniske mennesker derude, som ikke mener, at den slags er relevant. Det er superrelevant. Image og branding og førstehåndsindtryk, og alt det der!

Jeg ringler og klirrer som en mindre indisk landsby, når jeg bevæger mig omkring nu. Og de passer perfekt til de klokke-øreringe, som jeg købte tilbage i 2001, da jeg var til bryllup i Bombay. Men det er en anden historie, og den må I få en anden god gang. Nu skal jeg lige have flyttet nogle af nullermændene rundt til nye hjørner.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Begavet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.