Gæt hvad…

Jeg fik det sq. Jeg fik det. Jeg fik jobbet. De gav mig det og var ikke spor i tvivl. De elsker mig bare så meget og har stort set lyst til at tage mig med hjem og sidde og kramme mig hele tiden! Jeg har fået job. Igen.

De har lige ringet, så jeg har jo ikke skrevet under på noget endnu og jeg ved ikke, om man per definition bliver ramt af nemesis, hvis man fortæller noget før man har skrevet under? De kan vel ikke ringe og sige, "aii, desværre honey, du var så glad, så derfor får du det ikke alligevel…" ??

Det er 28 timer om ugen, nok i Gilleleje. De er i tvivl om den fysiske placering, pga de kommende kommunesammenlægninger.

Og nu ved jeg godt, hvad I tænker. Gilleleje, Julie???? Ja! Gilleleje! Det er da et dejligt sted. Tæt på vandet, masser af skov og det fedeste job ever. MIT job. Et rigtigt job. Ikke vikar, ikke for få timer. Helt perfekt – deltid som man kan leve af og jobindhold man elsker og mit helt eget personlige job. Som er mit.

Vi trækker lige vejret dybt. Indtil videre tager jeg transporttiden med – 2 timer hver vej… jeg kunne sådan set arbejde i jylland og have samme transporttid… Men måske finder vi det helt rigtige og så flytter vi. Indtil da kan jeg jo investere i sådan en fin lille iBook og skrive mens jeg sidder i toget. Og læse bøger.

Det er et job, mand. Mit helt eget rigtige job. Som er perfekt – nok til at jeg kan leve af det, men ikke så meget at jeg ikke har tid til andet.

Jamen altså – kan I forstå det?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

33 Kommentarer til Gæt hvad…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.