Bif date

Jaja, så har man nok været ude og lufte ørerne.

Med sin mand? Nej nej. Nåmmen bare med en eller anden mand, så? Nej nej. Med sit 5 årige barn. Det er den eneste måde jeg kommer i biffen på efterhånden. (Eller ud, i det hele taget. Faktisk sagde damen nede i Netto den anden dag “nårh, er du kommet i byen uden børn?” – og så ved man bare, at man har handlet i den Netto lidt for mange gange, med lidt for mange børn!)

Anyways, Klara og jeg benyttede os af at Stoffer var hjemme i dagtimerne fredag, fordi han havde aftenarbejde. Så vi tog i biffen og så Madagascar – Return 2 Africa. På dansk altså. Den var virkelig sjov. Sjovere end den første, egentlig. Jeg elsker de der hardcore pingviner og deres overlegne selvsikkerhed.

Og så har Klara siden da gået og små-sunget denne her sang. I den danske version er det noget med “du er så lækker, så dejlig flommet, så stor og vommet”… så jeg forsøger ikke at være i nærheden, når hun synger den ude i offentligheden… men her får I original versionen, og den er også god:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Uy0SrWpfFmA&hl=en&fs=1]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bif date

  1. Eva skriver:

    Skønt med en anmeldelse. Overvejer nemlig at tage Lukas med ind at se den. Kunne være en kalendergave i sokken. Aner bare ikke hvad vi lige stiller op med Ida 2½ imens 🙂

  2. FruGosch skriver:

    Jeg synes 1éren var bedre, og musikken var ikke høj nok i den bif familien og jeg var i…..på den anden side er volumen også for lav både på min computer, på tvét og i biffen, så måske jeg skulle overveje en skylning af ørerne….
    Men min teenage-bonusøsøn syntes den var kedelig, og var og er vild med 1´eren. Min 8årige nød denne her lige så meget. Min kæreste var med, big mistake, var ved at falde i søvn…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.