Hotellet

Nu får I altså ikke alle 300-nogen billeder at se. Fordi SÅ forskellige er de vulkaner og/eller børn bare heller ikke. Men her kommer lidt. Jeg deler dem op over flere indlæg, for overskuelighedens skyld.

Her er Hotellet set udefra.

 hotel

Og her er udsigten, overfor hotellet.

udsigt 

Her er poolområdet. Vi boede i den lejlighed der er ca. midt i billedet. Med altan, 1. sal til venstre, set fra dit synspunkt. Mine forældre boede ved siden af, med den anden altan. Og min søster boede nedenunder, lige ud til poolen. Der i hjørnet med palmen. Bag de brune træ-søjler ude til venstre er restauranten, hvor vi indtog vore måltider. Og også baren, hvor vi hentede gratis drikkevarer dagen lang.

hotel 

Agnes var umiddelbart glad for poolen og vandet.

agnes i vand 

Om aftenen var der mini-disco med underholdning og dans, vejledt af en meget skræmmende klovnedame. Ungerne elskede det og Klara kom ret sent i seng alle dage. Men hele det der Spanien er jo indrettet anderledes. De sover lang middagslur og er oppe til midnat alle sammen. De synes vi er nogle total sære snegle fordi vi putter vores børn i seng så tidligt.

klovnedans 

Kan nogen spotte Klara i mængden?

De var ret glade det meste af tiden, de børn

børn 

– og pludselig rejste Agnes sig op – for første gang! På min søsters terasse ud til poolen. Hvor Agnes legede meget med den der bold.

op o dååå 

Agnes var naturligvis populær, også i Spanien, og her er hendes yndlings tjener. Pigen stak af med Agnes op til flere gange. 

nårhh 

En af dagene fik nogen af os massage af en indisk massør, som kom til vores værelser. Han så også Agnes og udbrød – med tyk mumbai accent “oh my God – most beautiful baby in world! Send her to Hollywood – big succes in Hollywood! Little Barbie!!” Man skulle nok have været der, men jeg behøver bare at sige Oh my God med indisk accent nu, og så er vi alle færdige af grin. Har desværre ikke noget billede der illustrerer denne anekdote.

Her er vores soveværelse, som det så ud ca. 5 min. efter at vi var ankommet – så følte vi os helt hjemme

værelse 

Aftenudsigt fra vores altan

udsigt 

Morgenudsigt samme sted

udsigt 

Klara og en veninde, der bader

bad 

Vores værelse, forældrenes og min søsters neden under vores – hun har parasol – total smart og hyggeligt.

værelser 

Vi havde en lejet paraply klapvogn dernede, som det lykkedes Agnes at sove lidt middagslur i – her på min søsters terasse

lur 

Og Agnes var lidt af en vandhund – hvem skulle nu have troet det? 

vandhund 

Vejret var ok. Lidt blandet. Nogen dage sol, mest om formiddagen og så blev det lidt skyet ud på eftermiddagen, hivilket jo bare var dejligt. Et par dage regnede det. Og om aftenen skulle man have en trøje på. Det var vel mellem 22-25 grader om dagen. Stoffer talte med en englænder der havde en butik, og havde boet der i 7 år, og han sagde at det var den værste november md. han havde oplevet rent vejrmæssigt. Det plejede at være varmere og mere tørt. Men jeg siger skidt med det. Det var bare rart at man ikke behøvede være så emsig med solcremen hele tiden. Man kunne opholde sig ude hele dagen uden at dø en lille smule.

Og det er da lykkedes mig at få en – for årstiden – unaturlig glød i kinderne. Så fint faktisk, at jeg den anden dag stod og så mig i et spejl og ikke forstod, hvorfor jeg pludselig så så godt ud – helt sund og frisk… indtil det gik op for mig at det var gløden i kinderne. Måske man har nået en alder hvor man skal til at bruge kindrødt og den slags??

Nå, men det var hotellet. Så tager vi et indlæg med øen, naturen og turene.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Hotellet

  1. Henriette Emilie skriver:

    Tak for din hyggelige beskrivelse af en drømmetur – læste mig med derned – dejlige unger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.