Billetrefleksioner

Er det bare mig, eller kan man tilsyneladende vinde U2 billetter alle vegne? Synes der dukker den ene konkurrence op efter den anden. Der er den der hvor man skal svare på et sms spørgsmål hver dag, og der er den der de reklamerer for på s-tog's stationer. Jeg synes jeg støder på dem alle vegne i aviser og medier.

Og så tror da fanden, at det ikke lykkedes os almindelige hardcore fans at købe nogen ærlige billetter, den der famøse mandag på Det Unævnelige Billetsite. Hvis stort set samtlige private virksomheder og foretagender i det ganske danske land, har raget til sig i hobetal, og nu udlodder de hellige billetter til gud og hver mand.

Så skal jeg sidde her, tilsyneladende stiltiende, og se til mens en eller anden båtnakke på sydsjælland, med terninger i forruden, fodsvamp og en forkærlighed for små grå, ved en helt tilfældig og uretfærdig tilfældighed vinder, hvad der sandsynligvis var MINE retmæssige billetter, til MIN U2 koncert?? Hvor er retfærdigheden henne i det? Hvordan kan jorden fortsat dreje helt upåagtet rundt, når den slags går for sig??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Billetrefleksioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.