Flugtplan nr. 1

Jeg er i gang med at overveje diverse undvigemanøvre fra AF og deres hovedløse aktivering af mig. Jeg er så aktiv som man kan blive, så de burde pakke sig, med deres tåbelige tiltag. HAR (deltids)job(s), GÅR til fitness, HAR et ubetalt frivilligt arbejde, HAR barn på knap 2 år, og HAR liv i det hele taget. Trænger nærmere til fred, fremfor mere aktivitet. Hvis de skaffede mig lidt fred, kunne det rent faktisk være, jeg fik tid til at søge fuldtidsstillinger (selv om der ikke er nogen).

Nå, men i mange år har min plan B været denne:

1.tabe 20 kg.

2. flytte til Miami og leve af at danse i musikvideoer.

Og hvorfor har jeg så ikke gjort det noget før? Jo, det viste sig at trække ud med at tabe de 20 kg. Og i mellemtiden har jeg så født et barn, og har fuldstændig mistet enhver evne til at danse. Tror simpelthen mit tyngdepunkt har forrykket sig permanent under graviditeten? Kan i hvert fald ikke rigtig bevæge mig på samme mtv-facon som før, 20 kg. eller ej. Måske jeg bare skal erkende, at det med mig og Will Smith aldrig bliver til noget… han kan jo ikke vente på mig for evigt. Og hvad skulle Klara også lave i Miami?? Nej, det er på tide at tænke på en ny plan B.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.