Bizar Bazar i Vanløse

Efter et par sygedage er jeg nu oppe igen. Hader den her årstid. Bortset fra december. Alt bliver bedre i december. Og det smugstarter i morgen, når jeg skal ned i Kulturstationen og besøge det altid lære Bizar Bazar julemarked. Sidste år købte jeg halvdelen af mine julegaver dér. Og alt min julepynt.

Der er mange lækre boder, i en skøn blanding af skævt og traditionelt. Og Pia Olsens lækre tegninger kan man også købe! Og dimseri fra Stine Rønsch og kreahejs fra Karen Marie Dehn! Og lokalt fra Frk. Svendsen. Og som en ekstra bonus holder Vanløse Flittige hænder julemarked samtidig, i de samme lokaler, så du kan også købe hjemmestrikkede sutsko for 25 kr. (gjorde jeg sidste år) og alt muligt andet fikst, som de ældre damer laver.

Bagefter skal jeg hjem og sælge min klapvogn/barnevogn. Ja. Der til er det kommet. Væk skal den. Videre til nye børn der ikke er og/eller bliver mine. Måske derfor jeg har the blues?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Bizar Bazar i Vanløse

 1. Skolou skriver:

  Jeg var der i dag!
  Det var hyggeligt og der var mange fine ting – blandt andet fik jeg et par øreringe af min søde mor, som jeg var der sammen med. (Måske kommer der et billede på instagram??? En dag, hvor jeg har en god “hår/øre-dag”)
  Tak for reminderen.

  En helt anden ting, som jeg tænkte at du kunne hjælpe mig med – som børnebibliotekar og alt det der, og også i tråd med julemarkeder. Så er der i næste uge endnu et julemarked i Vanløse Frikirke* og jeg skal arrangere noget højtlæsning i et børnehjørne. Har du en idé til en god kort historie, der kan læses for børn i alle aldre ca. en gang hver halve time? Gode ideer modtages gerne.

  De bedste hilsner fra Louise

  *Jernbane Alle 29, fra 10-14. Du er velkommen 🙂

 2. Line skriver:

  pyh, den ramte – den med barnevognen…. Jeg skal sælge min datters tremmeseng, den står i kælderen og der har den stået længe – men det er svært! Og jeg får også “the blues”, når jeg tænker på det…. Hvorfor mon det er sådan?

  • thejulesrules skriver:

   Line, jeg tror bare ikke man er helt færdig. Jo, i hovedet ved man godt der ikke skal komme flere babyer. Men i hjertet?? Det bliver så virkeligt, så ægte slut, når man skiller sig af med de ting.

  • thejulesrules skriver:

   Men ps. Nu hvor den er væk, er det faktisk en stor befrielse. Jeg bliver i godt humør af den tomme plads i garagen. Væk med alt det der fylder! Videre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.