Bjørnesex

Okay, nu hvor jeg har skrevet den overskrift, så kan jeg godt se, at den muligvis vil lokke nogle forkerte elementer herind, især hvis man er typen der googler den slags…

Men sagen er den, at mine naboer har gang i et eller andet. De lyder som om de har sex, og de lyder som bjørne i mens. De grynter. Og hyler lidt. Hvilket er godt for dem, thumbs up naboer, da de for en uge siden skændtes så voldsomt at den stakkels skræmte stof, som var alene hjemme, kunne høre hvert eneste ord. Om hvordan han i hvert fald havde ødelagt hele hendes dag! Og hendes liv! Mindst. Han havde fucked det up, havde han. Men nu har de så bjørnesex, så man må som nabo gå ud fra at husfreden er genoprettet. Og skænderiet den pågældende dag har sandsynligvis handlet om, at han havde glemt at købe sukker og smør, som hun skulle bruge til at bage en kage, og nu kunne hun ikke nå det, og alle fødselsdagsgæsterne kom et par timer senere. Og sådan kan man så lære meget mere om sine naboer end man har behov for eller lyst til. Etplans hus i provinsen, here I come!

Men det er i det mindste bedre end den nabo der engang boede til den anden side, hvor væggen er så tynd at jeg kan høre når hun tænder og slukker på de elektriske kontakter i stuen. Hun var asiat af en art og hørte det samme vietnamesisk/koreanske/thailandske "pop" nummer om og om igen, hver dag, hele dagen. Undtagen hver søndag morgen kl 6, hvor hun vækkede mig ved at have højlydt og grundig sex. En fast aftale med en gift mand, det var min teori… Den lejlighed er forøvrigt lige blevet solgt igen, så vi er spændte her på 4. salen og byder alt velkommen, bortset fra tidlig-søndag-thai-sex og De Vilde Unge, med deres techno og basrytmer som går lige i solar plexus og giver mig kvalme samt umiddelbar trang til at dræbe.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Bjørnesex

 1. Anja skriver:

  Hirhir… sikker på, at det er manden hun har bjørnesex med? 😀

 2. Julie skriver:

  Hmm, god pointe. Jeg er faktisk ikke sikker på noget som helst… bagefter gik hun og sang nok så skingert ude i sit køkken…

 3. Anja skriver:

  *fniiis* der ER ikke kedeligt på landet 🙂 Det fremgår jo mere end tydeligt!
  Forresten hvorfor undskylde ordet neger – det hedder da en neger?? 🙂

 4. tine skriver:

  hvis det er en rigtig bjørn, må man håbe den har fået klippet kløerne inden *S*
  Min kusine bor på 3. sal på Amager..I gården sidder, der hver dag en bums og synger ” den blev en klovnedukke på 12%” og det synger han om og om igen 🙂
  Ak ja, her ude på landet kan vi som også opleve sære ting. Vores nye nabo har ingen gardiner og en mørk vinteraften skulle Johnny ud med skraldeposen. Da han får øje på en neger-kvinde (undskyld ordet neger))) som hopper op og ned inde i naboens sofa…Det var virkelig et syn for guder. Jeg måtte da også liiige ud at kigge. Naboen havde nu bugseret kvindemennesket over på en spisebord og stod der med sin hvide r¤# og gyngede frem og tilbage. Jo! Det er ikke kedeligt at bo på landet..

 5. farmer skriver:

  Eet er hvad vi herude på landet ser i ny og næ af blegansigters og negres aktiviteter. Men det er nu lettere at vende hovedet væk end det er at lukke lyde ude.
  Det har tit undret mig, hvad der får folk til at bo så tæt, at omgivelserne ikke kan undgå at blive lydmæssigt involveret i ens privatliv.
  Når jeg hører huslejepriserne kontra hvad man her ude på landet kan købe en bolig for, kan det i al fald ikke være økonomien.

 6. Julie skriver:

  Nej, det er job og studie. Vi vil meget gerne flytte, men der er ingen jobs for os (endnu) ude i provinsen. Vi sidder bare og venter på at de dukker op…

 7. tine skriver:

  grunden til jeg undskylder ordet neger, er at vores nabo er meget fortørnet over at vores børn kalder hans kæreste for neger. Jeg mener at han sagde at hun var afro-afrikaner!!!Sådan set var det nemmere hvis vi vidste hvad hendes navn er..

 8. Julie skriver:

  afro-afrikaner??? haha, er det ikke en ostemad med ost på?? Sikken en nabo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.