blabla bla bla bla

Hold da kæft (ja, hvis bare hun ville) – jeg har sådan en ringetone for ørerne. Klara snakker hele tiden. Hele tiden. Konstant. Uafbrudt. Og nu tror I, jeg overdriver, men det gør jeg ikke. Hun snakker hele tiden. Hvem der end sagde det der med, at man bruger de første to år på at lære sit barn at tale, og de næste 10 på at bede det om at tie stille – havde ret.

Jap jap jap konstant mand, indtil jeg nærmest har blod løbende ud af ørerne og har lyst til at skrige så hoooooooold dog kæææææææææææft! Jeg bliver SINDSSYG!

Og hun får ikke spist halvdelen af sin aftensmad, fordi hun snakker HELE tiden!

Nogen gange får hun sagt noget sjovt, som f.eks. i dag da min moster spurgte hende, hvad hun havde lavet i børnehaven i dag. Og Klara svarede; jeg har rendt rundt. Godt så, nok en meget præcis beskrivelse.

Hvad har jeg så lavet i dag? Jeg har også rendt rundt. Hele vejen ned til Damhussøen, skråt over og op til Rødovre Centeret. Hvor jeg byttede noget gaveværk i H og M, købte sushi og en pilatesbold. Så skal der æddermæme trænes korsetmuskulatur!

Nå, men nu er der fred. Ungerne sover og farmanden er i kælderen med en ven og laver musik. Og jeg shopper på internettet… en lille smule. Vil I se, hvad jeg har købt? Ja, det vil I da. Her kommer det:

En uro, til at have over puslebordet og en body med fugle

urobody
 

Og det mest fantastiske legetæppe. Man kan lægge baby på maven, og så kan den dreje sig selv rundt og se alting, og pludselig elsker baby at ligge på maven. Og det hader baby ellers… man kan også tage drejedimsen af og bruge det uden.

 uden

Er det ikke fantastisk?? Nu kan jeg slet ikke vente til posten kommer. Jeg købte også nogle flere af de her natursutter, som er lavet af naturgummi og uden ting man ikke vil have ens baby sutter på. Agnes har en, og hun er meget glad for den – men de skal jo skiftes ud ind i mellem og det er også rart at have mere end en. De ser lidt store ud i babys mund – det ligner sådan en stor vingummi cola-sut! Nårh ja, og så en heldragt fra Nanoou – den er så lækker, den grønne farve.

natursutdragt

Men så sluttede jeg også. Og nu går jeg i seng. My work here is done! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to blabla bla bla bla

 1. julie skriver:

  Hej Solveig. Jeg har købt den her http://www.aeblekind.dk/items.php?item=187&categori=49 og det er vist kun dem, der forhandler den. Den er hollandsk. De har også et par andre varianter. Jeg tror babyerne vil være vilde med de der store sorte øjne på fuglene og alle farverne!

 2. Malene skriver:

  Hej Julie!
  Det er bare så hyggeligt at læse om din dagligdag..
  og må jeg spørge..hvor kommer legetæppet fra?
  God weekend
  😉 Malene

 3. julie skriver:

  Hej Malene – hyggeligt at du hygger dig 🙂 Tæppet er fra Lamaze og hedder Spin and explore. Hvis du googler det finder du flere forskellige forhandlere. Det fås også i de større BR butikker. God weekend selv!

 4. morfar skriver:

  Send hende ud at lege på vejen 😀

 5. Solveig skriver:

  bliver lige nødt til at spørge hvor du har købt den skønne uro henne…..sådan en kunne min bebs godt bruge over sit puslebord også!

 6. Lisbeth skriver:

  Hmm… Gad vide om det ligger til piger der er født i juli 2003 konstant at SNAKKE – eller om vi bare skal satse på det er fuldstændig naturligt, når man næsten er 5 år :o) Og ja – hvis afkommet ikke snakker, så synger, traller, råber eller hvines der for fulde gardiner :o) DET ER EN FASE – DET ER EN FASE – DET ER EN FASE (MEN HVEM DÆLEN HAR PUTTET PENGE I DE HØNS)
  Fortsat go søndag..
  Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.