Blafrende æggestokke…njah… både og 🙂

Vi besøgte mine venner U og L i går aftes, og deres lille baby Asger, født d. 4.2. Åhhh, hvor var han nuser. Jeg har fuldstændig glemt at min kæmpe-klara nogensinde har været så lille og så… ja, perfekt er hun jo stadig, men det er på en anden måde 🙂
Han er 55 cm og vejer 3400 g. så det er jo meget standard. Men han så bare så lille ud. Bitte små ører, bitte små fingre og fine fine negle. Sådan en sød lille næse og en masse masse sort langt hår (men det falder måske af… det gjorde Klaras jo og nu er hun blond)
Han var den lækreste af alle lækre babyer. Da vi ankom sad L i sengen og ammede ham, og jeg begyndte at tude bare ved synet 🙂 fnis… men det er altså så smukt med sådan nogen små nye liv.
Og jeg kunne da også se på Stoffer at der ikke er noget at snakke om – vi skal helt sikkert have en til. Måske to.

Men vi var også rørende enige om, i bilen på vej hjem, at det ikke bliver foreløbig. Jeg er slet ikke klar. Vi vil nyde Klara alene længe endnu, og vi er slet ikke parate til at starte forfra med den der begynder usikkerhed og hele det show med fødslen.. puha nej. Selvfølgelig ville usikkerheden ikke være så stor næste gang, for så har vi jo prøvet det før.
Men vi nyder sådan, at Klara er så stor nu. Hun er jo ikke nem – det har hun aldrig været og det bliver hun sandsynligvis heller aldrig 🙂 ikke med det temperament… men hun er nemMERE nu, end de første 4 mdr.

Jeg tror også hun er ved at lære at sige hej! Vi vinker jo hele tiden til hende for at få hende til at vinke også. Så vi vinker og siger hej hej dagen lang. Og nu er hun begyndt at svare. HVER gang man siger hej til hende, så svarer hun med den samme lyd, nemlig lyden eh. EH. Det lyder altså meget som hej, på babysk. Og hun siger det hver gang, og bruger ikke den lyd ellers. Jo – her til aften råbte hun den efter en af kattene – eh eh EH, så fat det dog kat! Men den ignorerede hende 🙂
Ellers er det mest dah dah da da da dah lyden hun kører. Sødt nok, men ikke fra kl. 03.30 til 05…

kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.