samtale med det halve internet


Ja, jeg er stadig helt forpustet. Sad stille og fredeligt og passede mig selv på min pc og internettet, da zemma/deegie pludselig sendte en besked over msn. Og før jeg vidste af det, var jeg hvirvlet ind i en hæsblæsende samtale om mænd, børn, tøj, mad og hvad har vi, med ikke færre end 5 andre meget snakkende/skrivende kvindfolk.
Hekon, Dat, Angel1, IMA og deegie – du godeste… jeg har stadig svært ved at trække vejret!
Kristoffer passerede på et tidspunkt og udbrød – "sig mig sidder du og chatter med det halve af internettet??" fordi jeg samtidig havde en samtale kørende med bimse2002/dorthe og med min veninde M.
Det var måske også lige lovlig mange bolde at have i luften på en gang, og så med ammehjerne og det hele. Klara vågnede en enkelt gang og skaffede mig en tiltrængt pause, men da jeg kom tilbage var de i gang med noget helt andet, og jeg kunne slet ikke følge med 🙂

Ellers var mandag en lidt dum dag. Går stadig og mugger lidt i krogene over nogen ting, og var alene med Klara, fordi Stoffer er startet skole igen. Hun var i det mindste i godt humør og sov uden ballade ude på altanen. Var nede og få hende vejet og målt. 8840 g. og stadig 68 cm. Måske 68, 5 med lidt god vilje. Vægten er ok, men hun har været 68 cm i 3 mdr. nu, så jeg er begyndt at frygte at hun ender som sådan en lille hidsig dværg der løber rundt og bider folk i knæerne.
Nu er jeg selv kun 160, så høj bliver hun nok ikke, men er det ok at hun sådan går i stå i 3 mdr.? Jeg bliver jo nervøs for, om det er fordi hun sover så dårligt og ikke gider spise andet end bryst.
Når det så er sagt, så har hun faktisk spist en hel banan og en halv avokado i dag, most sammen og fordelt over to måltider. Hun er bare enormt lang tid om at spise det.
Det hjælper lidt at kattene er her. Hun er vild med dem og smiler til dem hele tiden. De virker heldigvis heller ikke angste for hende, men holder sig provokerende nok lige 4 cm uden for hendes rækkevidde 🙂 om ikke andet kan det da være, at det vil få hende til at kravle, for at få fat i dem 🙂

Tirsdag tror jeg ikke jeg skal noget. Har det hele tiden som om, der er noget jeg har glemt… Tror ikke Erik kommer og skal passes, for så ville hans mor vel have ringet om et tidspunkt… men hvad kan det så være? Jeg er dødtræt af den her ammehjerne.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.