Bøger

Der er virkelig noget om, at efterår er bogsæson. Jeg har simpelthen så mange bøger liggende, som jeg gerne vil læse. Jeg får nogen fra forfattere og fra forlag, og så låner jeg jo stadig med hjem fra biblioteket og kommer også ind i mellem til at købe noget, så alt i alt, skal jeg udbygge min stue, hvis der snart skal være flere bøger her.

Problemet er, at jeg ikke kan læse mere end 2-3 stk. ad gangen. Ellers mister jeg da helt overblikket. Så det kommer til at tage lidt tid. Især med at få skrevet anmeldelser. Men jeg må jo tage dem en ad gangen.

Jeg har jo også andre ting jeg skal nå. Jeg syr stjerner i libertyrester hver aften og er oppe  på 33 stk nu. Jeg skal bruge 50 i alt, og 8 halve, og så bliver de til et tæppe, sammen med et uvist antal sekskanter. Ja, ret stort projekt, og jeg har faktisk overrasket mig selv, ved ikke at blive træt af det endnu.

På onsdag er der Crazy Fan Galla Præmiere i Imperial, på The twilight saga, Breaking dawn part 2. Jeg skal derind med de crazy fan veninder og Jasper og Rosalie kommer og giver autografer.

Og så har jeg nydt denne her meget

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.