Bogforum og zombier

Ikke at de to ting hænger sammen… Men jeg var på bogforum i dag og ud over to dejlige damer jeg fulgtes med, så var højdepunktet ham her

20121110-194554.jpg

Nu er jeg hjemme og mit hus er fyldt med dem her

20121110-194626.jpg

Jeg kiggede på uret før, for jeg tænkte at nu skulle de vel snart hjem. Men de havde kun været her 40 min.
Der er længe til kl 22 når man har 9 monstre på 80 m2.
Om lidt er der mumie pølsehorn…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Bogforum og zombier

 1. Frederikke skriver:

  Hvad laver ham på scooteren? Jeg kan overhovedet ikke se det, sover julemaden?
  Og så håber jeg ikke, at du blev spist af monstre.

  Og tillykke med dit eget sted. Det var altså en smule på tiden 😉

  • thejulesrules skriver:

   Han strikker!! Frederikke! Strikker! På sin scooter. På fire af de der små pinde. Han strikker julekugler. Det var ved den bod med de der norske fyre der strikker deres kugler… Og tak. Ja. Det var virkelig på tide 🙂

 2. Marie-Louise skriver:

  Overlevede I monster attack af 9–årige? 😉 Jeg glæder mig over, at der er lang tid til næste børnefødselsdag her i huset. 🙂 Og fnis med den julekuglestrikkende julemand på scooter. Jeg har købt bogen – på tysk. Til 1 franc (6 kr). Der er vist ikke rigtig salg i den slags hernede sydpå. 😉 Men den var alle pengene værd, mange fnis har den givet – og nu truer jeg min svoger med hjemmestrikket julekugle i julegave. 😉 Blev du ellers inspireret? Nogle gode, nye bøger vi skal have fat i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.