Boliger – min ikke-så-hemmelige drømmeverdenEn meeeget stille lørdag. Klara er stadig ret varm synes jeg, og lidt snottet, så vi har ikke været så meget ude. Hun sover kun korte lure i løbet af dagen, men sover da heldigvis meget aften og nat.
Stoffer er også stadig syg. han er stiv i nakken og har ondt i hovedet, så det er jo nok influenza. Samtidig skal han lave en eksamensopgave der skal afleveres om ca. 8 dage, så det er bare alletiders… NOT

Ellers har vi lavet en ny pusleplads til Klara. Før puslede vi i køkkenet, men hun er blevet for stor til den plads og der er for koldt i køkkenet om vinteren. Der er ikke nogen radiator derude. Så jeg tog metroen i Magasin og købte en enkel puslereol (sådan en med to hylder under, der mest minder om et lille bord) og den er nu sat op i soveværelset. Det er faktisk blevet meget pænt. Der er også bedre plads til kurvene med tøj, bleer og tilbehør, på de hylder under puslepladen.
Men der er godt nok ikke plads til at proppe meget mere ind i det soveværelse. Jeg er så træt af de her 52 kvm. Jeg drømmer næsten hver dag, om den dag hvor vi får et hus eller bare en større lejlighed. Det kommer jo nok an på, om vi vil blive i midt-københavn, eller om vi vil længere væk. Jeg har det lidt sådan, at skal man bo i københavn, så skal man bo tæt på centrum, så man har alle de fordele der er ved det. Butikkerne, cafeerne, charmen, det travle liv, alle vennerne tæt på. Ellers vil jeg bo i eget hus, ude på landet. Det skal være enten eller. Ikke sådan en eller anden kedelig forstad, hvor der ikke sker noget.
Enten her, midt i byen, eller også "hjem" til sydfyn, med vandet, skovene, naturen og freden og roen og laaangt til naboerne. Så kunne Klara få en lille hest og jeg kunne dyrke min have og slappe af 🙂
Men det er jo nok afhængigt af hvad job vi kan få – stoffer efter endt studie og jeg efter endt barsel. Så der går mindst 2 år, før vi får råd til noget andet.

Jeg har egentlig altid troet jeg ville "hjem" og bo, men efterhånden er alle mine venner jo her i byen. Og det er da ikke nemmere at få nye, jo ældre man bliver. Selv om det her med børn da bestemt har skaffet mig flere nye veninder 🙂
På den anden side, synes jeg ikke Klara skal vokse op på "stenbroen" om man så må sige. Ungerne har for grim en accent her og der er for mange muligheder/risici for dårligt selskab og den slags. Ikke at MIN Klara nogen sinde ville falde i den slags da!!! 🙂
Måske vi skulle flytte til Frederiksberg eller Østerbro? Der må da være mere stil over den, end her på amager? På den anden side, kan jeg godt lide at folk er så afslappede herude. Man kan rent faktisk møde folk i træsko, i amagercenteret! Vi får se. Jeg skal (desværre) ikke træffe den beslutning lige foreløbig.

kh julie og klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.