Britt, for fanden da!

Apropos nisser så findes de tilsyneladende også i en mere menneskelig form. Først var der nissen fra Ålborg, der sendte mig en pakkekaldender. Og nu bor der åbenbart også nisser i Århus.

Britt, læser gennem fire år og sjælden kommentator, skrev den anden dag om en snak hun havde med sin kæreste. Han ville gerne vide, om hun ville betale for at læse min blog. Det ville hun gerne (men det skal hun ikke). I stedet har hun så sendt mig en julegave! … og det beviser så også, at hvis man har læst med i længere tid, så ved man godt hvad jeg hedder til efternavn og hvor jeg bor. Adressen var i hvert fald rigtig og hun har ikke bedt om den på mail, selv om jeg for sjov opfordrede hende til det…

Heldigt nok var jeg hjemme i dag, fordi Klara klager over sit øre og var med en tur til ørelægen i formiddags. Så da det ringer på døren, regner jeg med at det er posten med den natdragt i uldfrotte, som jeg bestilte til Agnes den anden dag, fra Renleg. Jeg elsker de natdragter fra Engel. Så er der ingen kolde tæer!

ahh godnat 

Og jeg LØBER ned ad trappen, for jeg vil nå den post og have den natdragt inden weekenden, og jeg har også noget post som han skal tage med igen. De afleverede to breve her i går, til en dame på en helt anden vej, med et helt andet husnr. Om jeg fatter hvordan man kan omdele post så sløset???

Nå, men så står han dér, med TO pakker.

Og den anden var denne her:

Og så et helt vildt sødt kort med! Folk er SÅ SØDE! Og det er faktisk efterhånden en af de største årsager til, at jeg overhovedet blogger. Jo, jeg er glad for dagbogsdelen af det, og jeg synes det er sjovt at skrive. Men det sociale – mand, jeg kan slet ikke forklare det for folk, som ikke selv har prøvet det – det sociale aspekt er så mega stort, I drømmer ikke om det. Så når Britt skriver, at hun føler jeg på en sær måde efterhånden er en veninde hun kender, jamen så forstår jeg hende godt. Sådan har jeg det også med rigtig mange andre bloggere, og også med nogle af dem der bare ofte kommenterer og ikke selv har en blog.

Og så skriver Britt, at hun godt kan lide, at der ikke er så meget konkurrence omkring moderskabet her hos mig. Og det er nok rigtigt nok, for jeg er et udpræget IKKE-konkurrence menneske. Jeg går (og kommer tilbage når de andre har udkonkurreret hinanden, og så vinder jeg alligevel).

Meeen, hvis der nu skulle sidde nogen der virkelig har lyst til at konkurrere, så prøv om I kan overgå Britt i julegavepakkesending?!!? Jeg vil vædde med, at det kan I ikke! Britt styrer for vildt! Månedens læser!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Britt, for fanden da!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.