Bryster

Sidder her og ser en temalørdag om bryster på dr2 – faktisk ret interessant. Jeg mener, mange af os har dem og ret mange af de andre er forbløffende meget optagede af dem. Sjovt så meget som de betyder, og sjovt sådan som idealet har ændret sig gennem tiderne. Selv er jeg godt tilfreds – pæne nok til at man kan gå uden bh under en t-shirt, men alligevel nok til en god håndfuld. Men det var skægt at opleve den opmærksomhed de fik da de for 1½ år siden var godt mælkespændte – det lignede jo en silikone-d dengang og det gjorde sig nu godt under tøjet.

Nå, men ellers har vi haft en dejlig dag her. Har jesper og irene fra Århus på besøg og har shoppet (irene og jeg) og spist lækker frokost nede i haven. Kaf' å kauve å de heal! Og nu er alle de unge mennesker taget i byen – suk. Fyrene til fyreaften (yeah right – vi ved allesammen hvad der skete sidst han var til "fyreaften" – det var der hvor jeg dagen efter fandt billeder på nettet af den kæmpe fest med de 100 gæster – som han lige havde løjet for mig om, den… ja, ikke mere om det) og irene er taget ud til nogen af sine gamle venner som bor her i byen. Så jeg er bare hende som er Moderen, og det betyder jo at det er mig som sidder hjemme og passer barnet.

Nogen gange synes jeg livet er særdeles uretfærdigt. Især fordi jeg jo egentlig er meget bedre til at feste end han er. Jeg kan bedre tåle at drikke, jeg får ikke rigtig tømmermænd, jeg danser, jeg snakker med alle og jeg kommer altid hjem og har haft det skide skægt og er glad i låget og vil have sex. Han, der i mod, kommer hjem og kan ikke finde ud af at låse døren op. Derefter kan han a) vælte om på sofaen med alt tøjet på og ligge i en latterlig stilling der gør at han har ondt i nakken 3 dage efter, eller b) vælge at dele seng med mig og vækker mig fordi han tror han har lyst til noget sjov, men det er han naturligvis ikke i stand til at gennemføre med den promille. Dernæst falder han enten i søvn og hviler sine betontunge arme oven på mit ansigt, eller han ligger og stønner (og har også en gang præsteret at kaste op ud i hele sengen – kl 4 om natten, hvor vi andre bare gerne vil sove). Han lugter som et helt bryggeri, han fylder hele sengen, han er tung som et ondt år og han står naturligvis ikke op kl 7 med barnet. Og så undrer nogen sig over at jeg bliver irritabel når han skal ud??

Jeg forstår godt han gerne vil, for det er jo sjovt for ham. Og jeg synes også han SKAL, for han har jo brug for det og i sidste ende gør det ham til en bedre kæreste. Men derfor kan jeg godt samtidig være irriteret over det mens det står på.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Bryster

  1. Sanne skriver:

    Jeg synes bare det er sjovt at din sidste overskrift var “TASKER” og det troede jeg skulle handle om bryster og nu skriver du så “BRYSTER” og selvom det ikke handler så meget om det så er der alligevel to næsten ens overskrifter der ikke handler om det alligevel… Ok jeg har nok også solstik alligevel ligesom min søn, men sådan nogen som mig skal vel også have noget at tænke over ind i mellem…. Jeg hader når min skal ud – han bliver om muligt dummere end din af det og selvom det er meget sjovt at han har så ondt i hovedet næste dag og alligevel skal op kl. 7 så går det sjove af hans tømmermænd efter 4. lorteble – stik mig lige en håndfuld kommaer!!

  2. Liza skriver:

    jeg har lige læst dit indlæg for Henrik, he he… Det er som en nøjagtig kopi af os :-)Knus fra Liza, Som godt forstår din irritation på den rigtige måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.