Til alle de rasende Celine Dion fans

Har først nu opdaget jeres rødglødende kommentarer til mit indlæg om MIT PERSONLIGE forhold til Celine Dion. Har faktisk ikke engang fået læst dem igennem endnu, men det er jo også irrelevant.

Indlægget afspejler -som alt andet i MIN PERSONLIGE dagbog, min mening om ting og mine oplevelser i mit liv. At jeg ikke bryder mig om celine dion og at hun skræmmer mig – det er et faktum, som intet i denne verden vil kunne rokke ved. At hun så har sådan nogen fans som jer, der virker både hadske og fjentlige og umodne – ja, det gør sådan set ikke min frygt for hende mindre. Tvært i mod øger det min mistanke om, at hun er en del af et verdensomspændende komplot.

I er dog tilgivet, for I er tydeligvis ikke ret gamle og børn kan jo være temmelig impulsive i deres meningsytringer.

Tjek også den ophedede debat på http://www.celinedion.dk/forum/topic/616/  – måske skulle de bare have holdt debatten der? Selv om det selvfølgelig altid er rart med en second opinion på de spørgsmål man nu rejser her i livet… Især kan jeg godt lide hende som mener, at jeg skal holde min mening for mig selv, for at de ikke skal have besværet med at blive sure 🙂 Hvor er det også hensynsløst af mig!

Til slut vil jeg bare sige – hav dog HUMOR, mennesker!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Til alle de rasende Celine Dion fans

 1. Trine skriver:

  HA HA jeg havde altså heller ikke det det. Det er da for sjovt 😀 Giver Maya ret, det må være den samme person der står bag alle kommentarene, jeg nægter at tro andet. Godnat herfra

 2. Kirsten_t76 skriver:

  Ha ha ha…
  Ja humoren længe leve!!!! Vi har sgu´ brug for den….
  Tak for en skøn side, du har fået banket sammen her, Julie!

 3. visitsen skriver:

  fantastisk dialog I har gang i kommentarsporet og et interessant eksperiment i hvad der kan ske når forskellige verdner krydser hinanden

 4. Sanne skriver:

  Gid nogen havde fortalt mig at der var så sjovt i kommentar feltet under hende alien kvinden som får alle hår på min krop til at rejse sig – faktisk har jeg ofte overvejet at stige af bussen når jeg kunne høre hende i radioen ved chaufføren. Må man sige at man hader at kører med bus eller bliver HUR så sure og laver protest indlæg i din dagbog??? Nå men i hvert fald er det eneste der kan gøre selve bus oplevelsen værre, folk der hoster på mig og så lige C.D. i radioen.
  Jeg synes faktisk at det er lidt grotesk, at folk tillader sig at gå sådan i selvsving på din side – jeg kunne forstå reaktionen hvis du havde valgt at ytre dig på Celine fan siden (tænk at der er sådan en :o), men når du helt for dig selv midt i fortællinger om Bert is Evil og beviser for hvornår sko bør købes også deler din mening om en verdens berømt alien – i det lys synes jeg debatten er gået for langt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.