Mit nye år

Nå, så er vi så hjemme igen og der er styr på tingene. Stort set.

Har overvejet om jeg skulle have mig et af de der nytårsforsætter, men det eneste jeg kan komme på er "tabe 10 kg." og det har jeg haft de sidste 10 år uden synderligt held. Jo – et forår lykkedes det at smide 8, men så mødte jeg kristoffer og blev gravid og hej hej, så var de kg hjemme igen. For aldrig siden at tage afsted. Men jeg overvejer det da. Pligtskyldigst.
Jeg spurgte Klara hvad hun vil opnå i det nye år, og hun svarede "julemanden og at han kommer med gaver"… jo, sagde jeg så, men der er jo et helt år til! Hvad vil du lave indtil da?? "Ha gaver" sagde hun så. Hun er iskold.
Stoffers er et evighedsforsæt, ligesom mit. Han vil holde op med at ryge. Eller som han først sagde; "hvis du taber dig, så holder jeg op med at ryge!" Glimrende. Så har vi ligesom også placeret ansvaret, ikke? Men det var jo ikke sådan han mente det, sagde han så. Ha, siger jeg. Det er ligesom dengang han sagde, at han synes vi skal giftes inden vi får barn nr. to. Hvilket så har sikret ham imod begge dele ind til videre.
Men nu vi er i det område, så tror jeg at 2007 muligvis bliver året, hvor jeg vil overveje at blive gravid igen. Det er det år, hvor Klara har fødselsdag 070707, og hun bliver 4 år. Det er ved at være på tide med en lillesøster. Ikke nogen drenge. Hvis jeg får en dreng, så kalder jeg ham Jørgen, så I må hellere håbe på en pige.
Men er jeg tilfreds med året der er gået? Ja, vældig. Jeg har fået alt hvad jeg bad om. Jeg startede med at få et godt, spændende og fast job i marts. Og så fortsatte jeg i maj med at købe et halvt hus og få have, opvaskemaskine, vaskekælder og meget mere plads. Så fyldte jeg 30 og det er jeg også glad for. Det modsatte havde været meget værre. Min kæreste blev færdig med sit speciale og blev cand.it. Og så fik han også et godt fast job. Og vores barn fortsatte med at være sig selv, bortset fra at hun er endnu mere pragtfuld. 
Så ud over det med de kg, så er min plan for 2007; sælge den lejlighed på amager (allready), muligvis acceptere 9 mdrs. alien occupation, gøre "noget" ved haven og lave nyt køkken. Jeg vil også sætte mig det mål at få min ftp adr. lagt ind som direkte link på min mac, så jeg nemt kan finde den og dermed få lagt lidt billeder på bloggen. Har både før og efter billeder af ny lejlighed, billeder af Klara, billeder af julegaver og ekstremt interessante og botanisk nyskabende billeder af min orkidee, som efter flytning til Vanløse er gået amokka og har fået to keiki'er – dvs nye planter, som skyder ud fra enden af en afblomstret stængel – og nu blomstrer den ene af de to mini nye planter. Ser for weird ud. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Mit nye år

 1. julie skriver:

  Ja, Line, selvfølgelig har du ret! Drenge er jo også en slags mennesker 🙂 Aj, selvfølgelig ville jeg elske en dreng ligeså meget. Jeg tror, det er noget med, at man kender det man har og det er trygt osv, og det går jo godt med en pige, en dreng ville måske give andre (sværere?) udfordringer? Og så har jeg bare så mange fordomme (?) om drenge – de larmer mere, fylder mere, er vildere, hiver vingerne af små søde dyr osv. Men jeg ved selvfølgelig godt, at det afhænger af opdragelsen. Og det kunne da være sjovt med sådan en høj flot fyr, som man kunne være stolt af… Men så er der det med alle de 1000 kroner jeg har brugt på pigetøj – det ville være smart at genbruge det. Og i sidste ende tror jeg det er federe at være mormor end farmor. Jeg ville sandsynligvis blive en meget pylret mor til en dreng og omklamre ham og blive en hæslig svigermor?? Nok meget heldigt at det ikke er en beslutning jeg selv skal træffe. Naturen giver mig hvad den finder bedst. En Jørgen eller en Esther. Hvis jeg overhovedet bliver gravid igen 🙂 Der er nu ikke noget som at tage bekymringerne på forskud 🙂

 2. Mille skriver:

  Julie, jeg har to af hver;-) Og drengebørnene er klart de nemmeste!!
  Til gengæld er der knap så megen nussepusseromantik, som hos pigerne og jeg render evigt rundt med blå mærker efter slås- og fægtekampe!
  Dejlige er de, alle fire, på hver deres måde.
  Jeg ser frem til, at læse om din alien invasion i løbet af året.

 3. line skriver:

  ikke alle drenge er vilde. jeg har to vilde og en mild. de vilde er dog ikke ondskabsfuldt vilde – kunne ikke drømme om at hive vingerne af smådyr og den slags. den ældste, som virkelig er wild kid, er typen der redder edderkopper fra at blive skyllet ud i toilettet af mig ved at bære dem uden for (også meget praktisk at have sådan en lille fyr i husstanden). men ja, de larmer sgu – undtaget den milde, som er en superdengse. de to andre vil gerne slås (for sjov) og den slags, men så har de jo heldigvis en far, der godt gider. de er til gengæld også vilde med at tegne og læse bøger, og det elsker jeg, så det er helt perfekt. drenge er i øvrigt også så dejligt ligefremme og ligetil – der er ikke så meget “fnidder” med dem, som jeg nogen gange har opfattelsen af, at der er med piger, (i min ældstes klasse er det pigegruppen, der igen og igen har konflikter, mens drengene bare leger på kryds og tværs og i store grupper uden at blive uvenner og uden at nogen bagtaler andre og den slags). men okay, træerne vokser ikke ind i himlen: de gider ikke shoppe (undtaget br og slikbutikker).
  ps: det med genbrug af tøj….. jeg har jo tre drenge, og jeg må med røde ører indrømme, at det er minimalt, hvad de har arvet fra hinanden. jeg har ikke fundet anledning til det store genbrug… til min mands store fortrydelse, men sådan er det, man er vel ikke shopaholic for ingenting…
  pps. jeg havde et fantastisk forhold til min farmor, og det agter jeg om overhovedet muligt at få til mine børnebørn også, når den tid en dag kommer. der er ingen garantier her i livet, og der er ingen der siger, at bare fordi man er mormor, så er man tættere på børnebørnene. kender da en hel del fucked up mor-datter forhold….
  Nå, men forstår godt det der med at man er tryggest ved, hvad man har. da jeg ventede mig tredje gang, var jeg halvskræmt ved tanken om at få en pige…

 4. Lone skriver:

  Jeg lover dig – 2 minutter med Mads P, og du er klar til en lillebror. Men det er jo også fordi han er en følsom lille krebs som dig selv 😉 Han er 2½ nu, og stadig “mors lille dreng” når han selv skal sige det.

 5. line skriver:

  jeg forstår ikke det med, at du kun vil ha’ piger. men jeg har hørt mange sige det samme. det er som om, der eksisterer en pigekult derude. I just dont get it. men jeg har også tre drenge, som jeg er løøøøøøøkkelig for. en pige havde også været velkommen, men jeg er fuldstændig og aldeles lykkelig for mine drenge – mangler ikke en datter for at mit liv føles komplet. men i øvrigt – jørgen er et ganske pænt navn…
  Line

 6. katja skriver:

  Det var godt nok nye toner fra dig….
  Jeg husker en der fortalte mig at man smider ikke barnet ud af vinduet – man hopper selv :))
  Tror du stadigvæk at en dreng vil være værre end de piger vi er i besiddelse af???
  Ja jeg håber jo også at 2007 bliver året hvor jeg kan skrive gravid på visitkortet igen.

 7. Bodil skriver:

  Det er ellers skønt at have en af hver! For der er så uendelig stor forskel på drenge og piger, og det er fantastisk at opleve det. Og så ER der altså noget mellem små drenge (og sikkert også store drenge) og deres mor..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.